Helaas, dit pand is verkocht

5531 HJ Bladel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning met garage, 4 slaapkamers en centrale ligging in Bladel.

Op zoek naar een naar eigen smaak en wens af te werken tussenwoning met garage? Zoek dan niet verder! Tussenwoning met grote garage, mooi perceel en goede ligging nabij het centrum van Bladel. Deze woning beschikt over 2 verdiepingen met betonnen verdiepingsvloer en 4 slaapkamers. Deze woning is gunstig gelegen in een kindvriendelijk wijk, tegenover cultureel centrum ‘den Herd’ en nabij diverse speelweiden.

Kenmerken:
• Woonoppervlakte 111 m2
• Inhoud 355 m3
• Perceelopperlvakte 202 m2
• Bouwjaar 1964
• Ligging: in een woonwijk nabij het centrum van Bladel
• Voorzieningen:
o Garage 34 m2
o Overkapping
o Uitbouw begane grond (keuken)
• Verwarming middels gashaard en gevelradiatoren. Warm water middels een elektrische boiler.
• Een koper dient rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden maar hij/zij kan de woning dan wel volledig naar eigen smaak en wens afwerken.

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van deze woning:

Begane grond
Hal/entree met meterkast (4 groepen en 1 aardlekschakelaar), trapopgang naar de eerste verdieping, Verdiepte trapkast, toilet en doorgang naar de woonkamer.
L-vormige woonkamer, van origine een doorzonkamer. Grote raampartijen aan weerszijden, royale gashaard met sierschouw. In een aangebouwde ruimte is de keuken gesitueerd. In de woonkeuken is de volgende inbouwapparatuur aanwezig: 4-pits gasstel, afzuigkap en oven. Verder zitten in de keuken de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, vaste kast en badkamer. De slaapkamers zijn vergelijkbaar qua afwerking met granol/stucwerk wanden, laminaat/vinyl vloeren. De afwerking is wat afwijkend waarbij er met name 2 goed formaat slaapkamers zijn en 1 wat kleinere. De badkamer is voorzien van douchecabine, badmeubel, elektrische heater en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Voorzolder met opstelling elektrische boiler voor warm water en dakraam. Daarachter ligt nog een slaapkamer met Velux dakraam.

Buiten
Flinke voor- en achtertuin. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en voorzien van borders met vaste beplanting, sierbestrating, ‘hokje’ voor de kliko’s en tuingereedschap. Bijzonder aan deze woning is de grote garage. Deze is over de volledige breedte van het perceel gezet en ca. 34 m2 groot. Het geheel is in spouwmuur opgetrokken, en voorzien van elektra, water, schrobputje en elektrische roldeur.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!