Helaas, dit pand is verkocht

5531 EJ Bladel

Brochure

Omschrijving

Hoekwoning met berging en 4 slaapkamers gelegen op een perceel van 381 m2.

Verrassend ruime hoekwoning met berging gelegen op een privacy biedend perceel van 381 m2. Deze karakteristieke woning beschikt over 4 slaapkamers en is gelegen op een toplocatie aan de Sniederslaan te Bladel. Naast de woning ligt een garagebox op een apart perceel met achterliggend terrein, deze is optioneel bij te kopen.

Kenmerken
• Woonoppervlakte 139 m2
• Inhoud 525 m3
• Perceeloppervlakte 381 m2
• Bouwjaar 1955
• Vrije achterom
• Gunstige ligging nabij het centrum en uitvalswegen
• Rolluiken aan de achterzijde van de woning
• Duurzaam:
o Het dak is geïsoleerd
o Cv-installatie Atag 2021
o Dubbelzijdige beglazing op de begane grond
• Een koper dient rekening te houden met moderniseringswerkzaamheden maar kan de woning dan wel naar eigen smaak en wens afwerken. Gezien de grootte van de woning en het oppervlakte van het perceel zijn de mogelijkheden grandioos.

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met toegang tot het toilet (modern vrijhangend wandcloset met nis en fonteintje), meterkast (7+2 groepen + krachtgroep), woonkamer, keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. De hal is uitgerust met een fraaie met hout beklede vaste garderobekast met daarboven een plateau met natuursteen dat kan dienen voor plaatsing van decoratieve objecten.

De woonkamer is royaal van oppervlakte en voorzien van veel raampartijen. Een erker en een zij-uitbouw zorgen voor veel lichtinval. Daarnaast heeft men uitzicht over de gewilde woonlocatie Sniederslaan en natuurlijk over de eigen achtertuin. Vanuit de woonkamer betreden we de keuken. Dit betreft een dichte ‘woonkeuken’ met open doorgang naar de eetkamer waardoor in feite één grote ruimte ontstaat. De keuken is in rechte opstelling uitgevoerd en voorzien van een tegelwerkblad. De volgende apparatuur is voorzien: 4-pits keramische kookplaat met afzuigkap, losse vaatwasser en koel- en vrieskast. In de keuken is tevens de toegang naar de manshoge kelder (7m2). Een bar scheidt de keuken van de eetkamer. De eetkamer is een fijne, voldoende grote ruimte met de doorgang naar de achtertuin en twee vaste kasten.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop heeft u toegang tot 4 slaapkamers, de badkamer en het vlizoluik naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn afwisselend qua oppervlakte en vergelijkbaar qua afwerking. Met name de ouderslaapkamer is royaal van formaat en heeft 3 raampartijen en een fraaie houten inbouwkast. Eén van de slaapkamers beschikt over een wastafel. De volledig betegelde badkamer is modern en voorzien van toilet, douche, fonteintje en radiator.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder. Hier treft u aan de opstelling Cv-installatie (Atag 2021). De zolderverdieping is opgedeeld in 2 ruimten en momenteel in gebruik als bergzolder. Er zijn 2 dakramen voorzien. De nokhoogte is 2.57M hoog, een prima bruikbare zolderverdieping dus.

Buitengebeuren
Met vaste beplanting en graspartijen aangeklede achtertuin. Veel ruimte rondom de woning en een privacy biedende achtertuin. Deze is middels een vrije achterom bereikbaar. Er is een berging aanwezig voor de nodige bergruimte, hier is tevens een wastafel, radiator en elektra-aansluiting. De voortuin is eveneens voorzien van vaste beplanting en graspartijen en is ruim te noemen wat meer privacy biedt.

Garagebox
De garagebox wordt los aangeboden. Achter deze garage ligt nog een stuk grond. Totale perceeloppervlakte is 43 m2.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!