Helaas, dit pand is verkocht

5531 EE Bladel

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande, uitgebouwde woning met slaap- en badkamer op de begane grond, berging en royale achtertuin.

Bent u op zoek naar een woning waar u kunt slapen en baden op de begane grond, maar niet inlevert op ruimte voor hobby's in en rondom uw huis?
Bent u op zoek naar een woning die dichtbij het centrum van Bladel ligt, maar waar u niet inlevert op rust, ruimte en privacy?
Bent u op zoek naar een ruime, degelijk gebouwde en goed onderhouden woning met grote tuin?

Ja? Lees dan snel verder want mogelijk is dít de woning waar u naar op zoek was!!

Halfvrijstaande, uitgebouwde woning met slaap- en badkamer op de begane grond gelegen op een kavel van maar liefst 572 m2 nabij het centrum van Bladel. De woning is gelegen in een verkeersluwe straat, nabij de Sniederslaan (centrum) en uitvalswegen. De grote achtertuin in combinatie met de voorzieningen op de begane grond maken dit tot een uniek object.

Kenmerken
• Woonoppervlakte 140 m2
• Inhoud 574 m3
• Perceel 572 m2
• Vrije achterom en inrit met mogelijkheid voor een carport
• Degelijke, geïsoleerde uitbouw met daarin een bijkeuken, badkamer, slaapkamer en berging
• De spouwmuur is na-geïsoleerd
• Gunstige ligging nabij het centrum en uitvalswegen
• Hele benedenverdieping 5 jaar geleden opnieuw gestuukt
• Vier slaapkamers, twee (moderne) badkamers
• Op de begane grond zijn nagenoeg overal rolluiken voorzien welke zowel handmatig als elektrisch bedienbaar zijn

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning middels de hal/entree. Deze biedt toegang tot de keuken, meterkast (6 groepen + 2 aardlekschakelaars) en trapopgang naar de eerste verdieping. In de keuken treft u allereerst een verdiepte kelderkast van zes treden diep. De keuken is in U opstelling en afgewerkt met een fraaie hardstenen aanrechtblad, de achterwand is betegeld. Verder is de keuken voorzien van anderhalve RVS spoelbak, oven, 4-pits gasstel en koelkast. De woning is over de volle breedte uitgebouwd en beschikt over een lichtstraat. Deze uitbouw zorgt o.a. voor een verbinding tussen de keuken en de woonkamer en is heerlijk licht. Aan de uitbouw grenzen verder een toilet met fonteintje, garderobenis en doorgang naar de bijkeuken. Verder beschikt de woonkamer over een grote raampartij aan de voorzijde en is er ruimte voor een fijne zithoek.

Eenmaal in de bijkeuken treffen we aansluitingen voor de wasmachine en de droger en eventueel ruimte voor een extra vriezer o.i.d. Aansluitend is de badkamer welke zeer geschikt is voor ouderen of mindervaliden. De badkamer is royaal van formaat en beschikt over een hangend toilet, inloopdouche met regenfunctie, instapbad en wastafel. Weer een deur verder vinden we de slaapkamer welke modern is qua afwerking en ruim is van formaat.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via een vaste trap naar de eerste verdieping. Aan de overloop grenzen 3 slaapkamers, een badkamer en een toilet. Twee van de drie slaapkamers zijn van prima formaat en vergelijkbaar qua afwerking. De derde slaapkamer is wat kleiner maar wel geschikt als kinderkamer, kantoor, etc.
De badkamer op deze verdieping is enkele jaren geleden gemoderniseerd en beschikt over een ligbad, ruime douchecabine, wastafel en designradiator. Verder is de badkamer volledig betegeld. Het losse toilet beschikt over een fonteintje.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare bergzolder met opstelling Cv-installatie (Nefit 2016).

Buitengebeuren
Achtertuin met vrije achterom middels een ruime inrit en afsluitbare poort. Het eerste stuk van de achtertuin is verhard, vervolgens volgt er een prieeltje en het achterste stuk tuin is voorzien van graspartijen en vaste planten en bomen. Totaal is de tuin van voor naar achter maar liefst 65 meter lang! Dat biedt mogelijkheden voor gezinnen met kinderen, hobbytuinen, moestuinen etc. Tevens is er een aangebouwde, degelijke berging met een oppervlakte van ca. 14m2.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!