Helaas, dit pand is verkocht

5531 VD Bladel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning met berging en vrije achterom gelegen in een woonwijk in Bladel.

Deze royale, netjes onderhouden, tussenwoning ligt in een rustige woonwijk in Bladel. De woning is royaal en de vaste trap naar zolder en de 4 slaapkamers zorgen voor veel woonruimte. Achter de woning ligt een fijne en zonnige tuin met voldoende privacy. Via een gezamenlijk achterpad heb je toegang tot het perceel en achter in de tuin is een berging van voldoende grootte.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1973,
- Perceeloppervlakte 157 m2,
- Woonoppervlakte 114 m2,
- Inhoud 375 m3,
- Vaste trap naar 2e verdieping,
- 4 slaapkamers,
- Energielabel is in aanvraag.

Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot het toilet, meterkast, het luik naar de kruipruimte, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. De woonkamer/ keuken zijn door een kastenwand gescheiden van elkaar, waardoor ze in een semi open verbinding met elkaar staan. De wanden zijn bekleed met plaatmateriaal. De keukenopstelling zelf is eenvoudig, maar netjes. Het raam aan de voorkant zorgt voor een lichte keuken. De woonkamer aan de achterzijde loopt door over de hele breedte van de woning. Door het vele glas in de achterwand is ook hier een fijne lichte ruimte ontstaan.

1e verdieping
Op deze verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer aanwezig. Twee slaapkamers zijn van een erg royaal formaat. Alle kamers hebben een flinke raampartij, geen schuine kanten en een gestukt plafond. De 3e kamer is middelgroot. De badkamer is voorzien van een bad/douche, wastafel in badmeubel en een toilet. Er is zowel natuurlijke als mechanische ontluchting aanwezig en de badkamer is volledig betegeld.

2e verdieping
Deze verdieping is bereikbaar via een vaste trap en in twee delen verdeeld. Een voorzolder waar de
cv-ketel (Nefit Smartline HR 2006) en de geiser hangt. Hier bevindt zich ook de aansluiting voor de wasmachine en onder de dakschuinte is bergruimte beschikbaar. Achter deze voorzolder is een erg grote 4e slaapkamer/hobbykamer beschikbaar. Onder de dakschuinte is bergruimte en verder is er een Velux dakraam en wastafel aanwezig.

Buitengebeuren
De voor- en achtertuin zijn netjes aangelegd. De privacy in de tuin is prima en de situering maakt dat er veel zonlicht in de tuin valt. De achtertuin is grotendeels in het hard gelegd en via een gezamenlijk achterpad heb je toegang tot dit perceel. In de tuin is een royale bergruimte aanwezig.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!