Helaas, dit pand is verkocht

5531 EP Bladel

Brochure

Omschrijving

Twee-onder-een-kapwoning met garage, berging, overkapping en carport gelegen op een perceel van 290 m2.

Twee-onder-een-kapwoning met garage, berging, overkapping en carport gelegen op een perceel van 290 m2 aan de Dr. Cramerstraat 43 te Bladel. Deze woning is door de jaren heen gedeeltelijk gemoderniseerd en gedeeltelijk voorzien van o.a. kunststof kozijnen met HR++ beglazing en vloerverwarming. De woning beschikt over 4 slaapkamers en veel ruimte rondom de woning. Deze woning ligt enerzijds in een verkeersluwe straat met veel openbare parkeer- en groenvoorzieningen, en anderzijds op een steenworp afstand van het centrum van Bladel.

Kenmerken:
• Bouwjaar 1967
• Perceeloppervlakte 290 m2
• Woonoppervlakte 105 m2
• Totaal gebruiksoppervlakte 187 m2
• Inhoud 380 m3
• Ligging: in woonwijk op zeer korte afstand van het centrum
• 4 slaapkamers
• Voorzieningen:
o Hoge carport van 32 m2
o Garage 16 m2
o Overkapping 14 m2
o Berging 11 m2
o Inrit met plaats voor 2 auto’s
• Duurzaam:
o Dubbelzijdige/HR++ beglazing
o Vloer en dak gedeeltelijk geïsoleerd
o Aanbouw volledig geïsoleerd
o Energielabel in aanvraag

Onderstaand treft u een korte omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast (modern, 8 groepen 2 aardlekschakelaars), verdiepte kelderkast, vrijhangend modern toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de keuken.

De keuken is volledig vernieuwd in de afgelopen jaren. In de hal en keuken ligt ook vloerverwarming. In de keuken treft u een moderne rechte keukenopstelling met composiet aanrechtblad en betegelde achterwand en vaste kastenwand. De volgende inbouwapparatuur is aanwezig: vaatwasser, magnetron, oven, 5-pits gasstel en koelkast. Verder treft u in de keuken de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de doorgang naar de achtertuin. De keuken is royaal van afmeting, een kandidaat kan de keuze maken om deze op te splitsen in bijkeuken en keuken.

De woonkamer is van het type doorzonkamer met grote raampartijen aan voor- en achterzijde. Er is tevens een raampartij aan de zijkant van de woning gerealiseerd.

Eerste verdieping
Aan de overloop van de eerste verdieping grenzen 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn vergelijkbaar qua afwerking met stuc-/schuurwerk wanden, laminaatvloeren en kunststof plafonds. De afmetingen verschillend, waarbij met name 2 van de kamers royaal van oppervlakte zijn. Alle kamers zijn voorzien van natuurlijk lichtinval. De badkamer is voorzien van ligbad-douche combinatie, wastafel, designradiator en ontluchting en natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping
Middels vlizotrap bereikbare, ‘stahoge’ bergzolder met 2 dakramen en opstelling Cv-installatie (Nefit).

Buiten
Rondom de woning zijn diverse voorzieningen aanwezig. Een nette en flink hoge carport en overkapping, inrit met plaats voor 2 auto’s en aansluitend garage. In de tuin is verder nog een houten berging met vliering aanwezig. De achtertuin is nagenoeg volledig verhard, een stukje is voorzien van kunstgras met natuurstenen borders. De voortuin is voorzien van siergrind.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!