Helaas, dit pand is verkocht

5531 TT Bladel

Brochure

Omschrijving

OP ZOEK NAAR EEN RUIME, NETJES AFGEWERKTE EN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING?

OP ZOEK NAAR EEN RUIME, NETJES AFGEWERKTE EN GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING?
Deze tussenwoning zal u verrassen door de ruimte in de woning en rondom de woning. De van oorsprong in 1974 gebouwde woning is in de achterliggende jaren gemoderniseerd en meer dan prima onderhouden. De tuin ligt bovendien op de zonnige kant, waardoor het ook in de zomer genieten is van de buitenruimte. Aan de voorkant heb je een eigen carport zodat parkeren op eigen terrein mogelijk is.

Kenmerken
- Bouwjaar 1974,
- Kavel oppervlakte 210 m2,
- Woonoppervlakte 126 m2,
- Inhoud woning 420 m2,
- Isolatie: dubbele beglazing, dakisolatie, spouwisolatie,
- Energielabel: in aanvraag,
- Bijzonderheid: cv-ketel is een Intergas huurketel (koop is mogelijk),
- 2x airco aanwezig (koelen en verwarmen),
- Veel rolluiken aanwezig,
- Kunststof kozijnen (m.u.v. voordeur en deur berging),
- Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Begane grond
Via de entree kom je in de royale hal van de woning. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet (volledig betegeld, fonteintje, natuurlijke ontluchting), de gemoderniseerde meterkast (8 groepen) met aansluiting elektrische wagen, de bergkast, de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. In de bergkast zit de toegang tot de kruipruimte.

De woonkamer heeft, door zijn flinke raampartijen aan de voorzijde en de raampartij met dubbel openslaande tuindeur aan de achterzijde, een grote lichtinval, waardoor een lichte ruimte is ontstaan. De deuren zijn voorzien van hordeuren. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is voorzien van een tegelvloer. De wanden en plafonds zijn gestukt en voorzien van Plastiflex, dus volledig afwasbaar. De keuken, in neutrale kleurstelling, is voorzien van de benodigde apparatuur. De koelkast en vaatwasser zijn in de achterliggende jaren vernieuwd. In de hele woning is dubbele beglazing aanwezig.

1e verdieping
Vanuit de hal op de 1e verdieping heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is gemoderniseerd en uitgerust met een heerlijke grote inloopdouche en een royaal dubbel badmeubel. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een toilet en natuurlijke en mechanische ontluchting.

De drie slaapkamers zijn van een mooi formaat. Naast de twee grote slaapkamers is de 3e van een royaal tussenmaat. Alle kozijnen zijn van kunststof en voorzien van de draai/kiep functie. De meeste ramen zijn eveneens voorzien van rolluiken en de wanden en plafonds zijn gestukt.

2e verdieping
De vaste trap naar de 2e verdieping geeft toegang tot de grote zolderkamer met bergruimte onder de schuine kanten. Door een flink dakraam komt het benodigde licht binnen. Het dak is geïsoleerd en op de 4e slaapkamers is een wastafel met w/k water aanwezig. De voorzolder is voorzien van aansluitingen voor wasmachine, droger en bergruimte onder de dakschuinte. Ook hangt hier de huur cv-ketel Intergas van 2017.

Buitengebeuren
Deze woning heeft aan de voorzijde een carport en een berging. Aan de achterzijde is een zonneluifel aanwezig en een onderhoudsarme tuin. Achter in de tuin is nog een extra berging aanwezig.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!