Helaas, dit pand is verkocht

5531 SM Bladel

Brochure

Omschrijving

Royale tweekapper met garage, berging en ruime inrit gelegen op een perceel van maar liefst 521 m2.

Royale tweekapper met garage, berging en ruime inrit gelegen op een perceel van maar liefst 521 m2 aan de Lodewijk van Deyssellaan 2 te Bladel. Deze degelijk gebouwde woning beschikt over veel vloeroppervlakte met o.a. 4 slaapkamers en een grote L-vormige woonkamer. De woning is gelegen in een rustige woonwijk in Bladel nabij uitvalswegen. Kortom, een zeer ruime woning gelegen op een grote kavel. Deze woning wilt u zeker niet missen!

Kenmerken
• Woonoppervlakte 138 m2
• Inhoud 460 m3
• Bouwjaar 1977
• Perceeloppervlakte 521 m2
• Ligging: in rustige woonwijk te Bladel
• Duurzaam:
o Volledig geïsoleerd
o Gedeeltelijk voorzien van dubbelzijdige beglazing
o Energielabel C
o Verwarming en warm water middels HR-combiketel uit 2022.
• Voorzieningen/bijgebouwen
o Zeer ruime inrit met plaats voor 3-4 auto's
o Garage
o Berging

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.
Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast (7 groepen, 2 aardlekschakelaars), toiletruimte (staand toilet met fonteintje en natuurlijke ventilatie), verdiepte kelderkast en doorgang naar de woonkamer.

De woonkamer is royaal qua oppervlakte en L-vormig qua indeling. Er is een gezellig houthaard aanwezig en er is voldoende lichtinval. De afwerking is als volgt: tegelvloer, strak gestuukte plafonds en granol/schoonmetselwerk wanden.

Vanuit de woonkamer betreedt u de keuken. De keuken is in U-opstelling en geeft fraai uitzicht over de achtertuin. De keuken beschikt over een 4-pits gasstel, oven, RVS-spoelbak, Close in boiler (Daalderop 2021) en erg veel kastruimte. Verder zijn er aansluitingen aanwezig voor een vaatwasmachine en een wasmachine. Middels een siertoog bereikt u vanuit de keuken de serre.
De serre beschikt over een gigantisch dakraam en een degelijke houten pui waardoor de ruimte heerlijk licht is. De pui geeft toegang tot de achtertuin. In de serre is ook de achterdeur gesitueerd welke toegang geeft tot de inrit.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, de badkamer en een vaste trap naar de tweede verdieping. Deze verdiepingsvloer is van beton. De slaapkamers zijn, zoals eerder genoemd, allen ruim qua oppervlakte. De afwerking varieert maar er ligt overal een laminaatvloer. Eén van de slaapkamers beschikt over een vaste kast onder de trap, een wastafel en een loopdeur naar het platdak.

De badkamer is manshoog betegeld en is voorzien van een ligbad, inloopdouche, toilet, badmeubel en zowel natuurlijke als mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Ruime zolderverdieping opgedeeld in 2 ruimten: voorzolder en slaapkamer. De voorzolder beschikt over diverse vaste kasten en zodoende erg veel opbergruimte. Verder is hier de Cv-installatie gesitueerd (Intergas HR ketel van 2022). De vierde slaapkamer is wederom van mooi formaat en beschikt over een dakraam en een zijraam. Ook hier is weer veel opbergruimte onder de schuine kanten.

Buitengebeuren
Bijgebouwen
Op het perceel van deze woning staat een garage en een berging. Beide zijn in spouwmuur opgetrokken en zodoende degelijk gebouwd. De garage beschikt over een elektrische, geïsoleerde sectionaaldeur en elektra. In de berging zitten aansluitingen voor een grondwaterpomp. Op de inrit passen 3-4 auto's.

Tuin
Natuurlijk aangeplante voortuin en royale achtertuin. De achtertuin is voorzien van terrassen, graspartijen en vaste beplanting. De achtertuin is gelegen op het westen. Het is hier heerlijk zitten. Langs de garage/berging is nog een strook grond welke de vrije achterom van de achtertuin mogelijk maakt.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!