Helaas, dit pand is verkocht

5531 EN Bladel

Omschrijving

Royale vrijstaande woning met berging, carport en overkapping gelegen op een mooie rechte kavel.

Deze royale vrijstaande woning ligt op een prachtige, gewilde woonlocatie aan een van de mooiste straten van Bladel. De voorzieningen liggen op korte afstand van deze woning en de privacy in de tuin is geweldig. Rust en ruimte zijn woorden die bij deze tuin horen. De volledig vernieuwde en uitgebouwde benedenverdieping is modern en afgewerkt met mooie kwalitatieve materialen. De bovenverdieping heeft, zeker met grote 2e verdieping, erg veel ruimte te bieden.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1974,
- Kaveloppervlakte: 683 m2,
- Woonoppervlakte: 168 m2,
- Inhoud woning: 550 m3,
- Afstand tot de dorpse voorzieningen ca. 500 meter,
- Dubbele beglazing (m.u.v. raampje 2e verdieping),
- Spouwisolatie/ dakisolatie/ (gedeeltelijk) vloerisolatie,
- Vloerverwarming keuken en hal,
- Cv-ketel 2016 (Nefit),
- Energielabel D (definitief).

Begane grond
Aan de voorzijde kom je binnen in een royale hal welke toegang geeft tot het volledig betegelde toilet (hangend closet, fonteintje, natuurlijke ontluchting), de gemoderniseerde meterkast (9 groepen incl. kookgroep), de bergkast onder de trap en de toegang tot de keuken en 1e verdieping.

Doorlopend kom je in de moderne keuken, waar het kookeiland de blikvanger is. In de keuken is alle benodigde apparatuur aanwezig zoals: vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 4 pits inductie kookplaat en koelkast. De keuken is afgewerkt met een hardstenen blad. De keuken is met een schuifdeur te scheiden van de woonkamer. De woonkamer is in de achterliggende jaren uitgebouwd met een comfortabele zithoek c.q. hobbyruimte waar een gaskachel (Barbas) aanwezig is. Vanuit de woonkamer heb je een geweldig uitzicht over de tuin die volledige privacy te bieden heeft. De uitbouw heeft een dubbele openslaande deur naar de tuin.
In de keuken en hal ligt een neutrale tegelvloer met vloerverwarming. In de woonkamer een massief eiken parketvloer. De woonkamer kenmerkt zich verder door veel lichtinval door de royale raampartijen waardoor een lichte woonkamer is ontstaan. De plafonds en wanden zijn modern strak gestukt.

1e verdieping
Via de eikenhouten trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De drie slaapkamers zijn qua afwerking grotendeels vergelijkbaar, qua afmeting verschillen ze waarbij er twee grote en een middelmaat slaapkamer is. Alle kamers hebben voldoende lichtinval en op deze verdieping is ook dubbele beglazing aanwezig.

De volledig betegelde badkamer is erg groot en voorzien van o.a. een bad, doucheruimte, toilet, bidet, wastafel in badmeubel en zowel natuurlijke als mechanische ontluchting.

2e verdieping
Deze verdieping, via een vaste trap bereikbaar, is in feite opgedeeld in een voorzolder en een 4e slaapkamer. Op de slaapkamer is een groot Velux dakvenster en zijraam aanwezig en deze ruimte is ook prima te gebruiken als hobbyruimte of thuiswerkplek. Hier is ook een wastafel aanwezig. De voorzolder heeft een aansluiting voor de wasmachine e/o droger en hier hangt de Nefit cv-ketel. In beide ruimtes zijn onder de dakschuinte bergruimtes beschikbaar.

Overkapping - Carport – Berging – Tuinhuis
De eigen inrit geeft plaats voor 3-4 voertuigen. De inrit loopt door in een carport (achter een dubbele openslaande poort) welke, indien gewenst, eenvoudig veranderd kan worden in een royale garage. Achter de carport is een nette berging aanwezig welke voorzien is van een tegelvloer. Vervolgens staat daarachter een tuinhuis voor het opbergen van o.a. tuingereedschap. Tenslotte is er aansluitend aan de woonkamer/keuken een overkapping aanwezig. Kortom voldoende bergruimte en een fijne plaats om buiten te zitten.
Zowel de voor- als achtertuin zijn netjes aangelegd en goed onderhouden. De achtertuin heeft een nette erfafscheiding en er bestaat de mogelijkheid om nog ca. 2 meter bij te kopen aan de achterzijde van dit perceel. De privacy in deze tuin is meer dan geweldig. Rust ruimte en fluitende vogels is wat je hier ervaart en hoort!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!