Helaas, dit pand is verkocht

5531 TA Bladel

Brochure

Omschrijving

Ruime middenwoning met carport en berging gelegen in een kindvriendelijke wijk in Bladel.

Ruime middenwoning met carport en berging gelegen in een kindvriendelijke wijk in Bladel. Deze woning beschikt over verrassend veel binnenruimte met o.a. 4 slaapkamers, ruime badkamer en grote leefruimte. De woning is gelegen nabij een basisschool, groenvoorzieningen en een speelweide. Kortom, de ideale gezins- of starterswoning.

Belangrijkste kenmerken:
• Woonoppervlakte 123 m2
• Inhoud 365 m3
• Perceeloppervlakte 203 m2
• Bouwjaar 1974
• Bijgebouwen/voorzieningen:
o Carport
o Stenen berging
• Twee betonnen verdiepingsvloeren; degelijke bouw
• Achtertuin op het zuiden
• Ligging: in woonwijk met groenvoorzieningen, basisschool, speelweide en op korte afstand van het centrum.
• Duurzaam:
o Grotendeels voorzien van dubbelzijdige beglazing
o Kunststof kozijnen
o Dakisolatie, vloerisolatie
o HR-combi ketel uit 2007
o Energielabel: C

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met toiletruimte, meterkast (modern, 6 groepen 2 aardlekschakelaars), trapkast, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer.

Woonkamer met open keuken en grote raampartijen aan voor-en achterzijde. De woonkamer geeft een vrij uitzicht aan de voorzijde. Het geheel is modern en netjes afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk wanden en stucwerk plafonds met sierlijsten. De keuken is in hoekopstelling en voorzien van 4-pits gasstel met afzuigkap, koelkast en magnetron. In de keuken is ook de loopdeur naar de achtertuin aanwezig.

Eerste verdieping
De overloop van de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en badkamer. De slaapkamers zijn allemaal van meer dan prima formaat. De afwerking is vergelijkbaar, verschillende soorten vloeren, granol wanden en stucwerk plafonds met sierlijsten. Met name de ouderslaapkamer is van royaal formaat. De badkamer is modern, volledig betegeld en voorzien van douchecabine, wastafel, vrijhangend wandcloset en natuurlijke ventilatie. In de badkamer zijn tevens voorzieningen aangebracht voor de opstelling van de wasmachine en droger. De huidige bewoners hebben de wasmachine en droger op zolder staan.

Tweede verdieping
Grote zolderverdieping middels vaste trap bereikbaar met betonnen verdiepingsvloer. De tweede verdieping is opgedeeld in twee ruimten: voorzolder en vierde slaapkamer. Op de voorzolder treffen we de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de Cv-installatie (Nefit 2007). Aansluitend is nog een grote slaapkamer aanwezig met dakraam. Onder de schuinte van de kap is veel opbergruimte beschikbaar.

Buitengebeuren
De voortuin is geheel verhard en zeer onderhoudsvriendelijk. De woning grenst daar aan een voetpad. De achtertuin is van een mooi formaat en ook grotendeels verhard, diverse borders met vaste beplanting zorgen voor groen in de achtertuin. Een berging voorziet in de benodigde opbergruimte en onder de carport kunnen fietsen en een auto geparkeerd worden. De achtertuin is gelegen op het zuiden.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!