Helaas, dit pand is verkocht

5531 DT Bladel

Brochure

Omschrijving

Geschakelde twee-onder-een-kapwoning met garage met kap en carport.

Deze geschakelde tweekapper staat in een kindvriendelijke woonwijk in Bladel. De jaren ’80 woning is degelijk gebouwd en tijdens de bouw rondom geïsoleerd. Er is veel privacy in de op het zuiden georiënteerde achtertuin. Door de jaren heen is deze woning goed, en extern bijzonder goed bijgehouden. De inrit, carport, garage en aanwezigheid van vier slaapkamers maken dit tot de ideale gezinswoning.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte 95 m2
- Gebruiksoppervlakte totaal 124 m2
- Inhoud 320 m3
- Perceeloppervlakte 270 m2
- Bouwjaar 1986
- Ligging: in woonwijk aan rustige weg in een kindvriendelijke wijk met een grote speelweide op wandelafstand.
- 2 betonnen verdiepingsvloeren
- Traprenovatie
- Vernieuwde meterkast 2024
- Bijgebouwen/voorzieningen:
- Garage met vliering
- Carport
- ‘Klompenhokske’
- Inrit met plaats voor twee auto’s
- Duurzaam:
- Grotendeels voorzien van dubbele/HR beglazing.
- Vanuit de bouw geheel geïsoleerd
- Verwarming en warm water middels HR-combiketel van Nefit (2016)
- Energielabel C

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van dit object.

U betreedt de woning via de hal/entree. Hier treft u een toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en de doorgang naar de woonkamer.

De woonkamer is normaal qua oppervlakte en biedt fraai uitzicht over de tuin. Qua afwerking ligt er een vinyl vloer, zijn de wanden gestuukt of voorzien van schoonmetselwerk. Verder is er een trapkast aanwezig en geeft de woonkamer toegang tot ‘het klompenhokske’ met de aansluitingen voor de wasmachine en droger. Vanuit de woonkamer is tevens toegang tot de keuken.

De keuken is in hoekopstelling geplaatst en het blad is betegeld. De keukenopstelling is in hout uitgevoerd en voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gasstel met afzuigkap, koelkast, vrieskast en vaatwasser.

Eerste verdieping
Teruggekeerd in de hal gaan we via de gerenoveerde trap met ingebouwde verlichting naar de eerste verdieping. De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de vaste trap naar de tweede verdieping. De afmeting van de slaapkamers verschilt maar de afwerking is grotendeels vergelijkbaar met spuitwerk plafonds en stucwerkwanden. Er zijn verschillende vloeren toegepast. Alle slaapkamers beschikken over dakkapellen met horren.

De badkamer is van meer dan prima formaat en beschikt over een vast raampartij voor de ventilatie. In de badkamer is een ligbad, douche, toilet en wastafel aanwezig.

Tweede verdieping
De tweede verdieping is opgedeeld in voorzolder en vierde slaapkamer. Op de voorzolder is de Cv-installatie opgesteld (Nefit 2016) en er is opbergruimte onder de schuinte van de kap. Aansluitend is de vierde slaapkamer met dakraam.

Buitengebeuren
De achtertuin is vrij gelegen en groen aangeplant. Dankzij de zuidelijke ligging is er veel zon in de tuin. Het eerste gedeelte is bestraat als zijnde een terras en verder is deze aangeplant met graspartijen, vaste beplanting en natuurlijke erfafscheiding. Zowel de voor- als achtertuin zijn netjes beplant. Op de inrit is plaats voor twee auto’s.

Bijgebouwen
Vanuit de achtertuin en vanuit de inrit is de garage bereikbaar. Aan de voorzijde is een kanteldeur met geïntegreerde loopdeur welke toegang geven tot de inrit met carport. Op de vliering is veel opbergruimte. De garage is verder netjes afgewerkt met een tegelvloer. De meterkast is in de garage en is onlangs vernieuwd (2024) en voorzien van 6 groepen en 2 aardlekschakelaars.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!