Helaas, dit pand is verkocht

5087 CT Diessen

Brochure

Omschrijving

Instapklare moderne tweekapper met energielabel A.

Deze moderne tweekapper kan door de toekomstige bewoners gelijk betrokken worden. De woning is duurzaam gebouwd in 2011 en voorzien van energielabel A. De woning beschikt over veel binnenruimte met ruime kamers en is gelegen in een jonge woonwijk met alle voorzieningen ‘om de hoek’.

Kenmerken
• Woonoppervlakte 137 m2
• Inhoud 493 m3
• Perceeloppervlakte 193 m2
• Bouwjaar 2011
• Er worden in september nog diverse rolluiken en horren geleverd en gemonteerd.
• Ligging: in jonge woonwijk nabij uitvalswegen en kortbij de voorzieningen.
• Bijgebouwen/voorzieningen:
o Fraaie houten overkapping
o Inrit met plaats voor 2 auto’s.
o Vrije achterom
• Duurzaam:
o Volledig geïsoleerd
o Voorzien van HR++ beglazing met houten kozijnen
o Hybride warmtepomp systeem (Daalderop 2011)
o Vloerverwarming op de begane grond

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree, deze is ruim van opzet, licht door een raampartij en er is ruimte voor een garderobe. In de hal treft u tevens een volledig betegeld toilet met fonteintje, de meterkast met 8 groepen en de trapopgang naar de eerste verdieping. Daarnaast geeft de hal toegang tot de woonkamer. De gehele begane grond is voorzien van een tegelvoer met vloerverwarming.

De woonkamer van deze woning is heerlijk ruim en extra breed. Openslaande tuindeuren verbinden de woonkamer met de achtertuin. Door de open keuken indeling betreft dit een royale leefruimte.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gesitueerd. Er is een groot keukeneiland (spoeleiland) met bar, RVS spoelbak en opbergruimte en het geheel is afgewerkt met een granieten blad. In de rechte keukenopstelling is de volgende inbouwapparatuur aanwezig: 4-pits inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast en diepvries.

In een aanbouw is de bijkeuken gesitueerd.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer, separaat toilet en de vaste trap naar de tweede verdieping. De slaapkamers zijn vergelijkbaar afgewerkt met een laminaatvloer en stucwerk. De twee slaapkamers aan de achterzijde zijn beide vergroot middels een dakkapel. Met name de ouderslaapkamer is van royaal formaat en voorzien van vaste kastenwand. De slaapkamer aan de voorzijde is eveneens van mooi formaat. De volledig betegelde badkamer is ingericht met ligbad, douche, badmeubel en designradiator. De badkamer kan zowel mechanisch als natuurlijk geventileerd worden.

Tweede verdieping
Middels vaste trap bereikbare, grote zolderruimte. De zolder kan eventueel dienen als 4e slaapkamer, hobbyruimte of simpelweg als bergzolder. In een aparte (technische) ruimte zijn de aansluitingen voor de wasmachine en droger aanwezig. Hier treft u tevens de hybride warmtepomp installatie en de mechanische ventilatie unit.

Buiten
Verzorgde en fraai aangelegde voor- en achtertuin. Beide zijn onderhoudsvriendelijk aangelegde en zowel voorzien van verharding en beplanting. Op de inrit is plaats voor 2 auto’s en er is een extra brede poort aanwezig. Onder een fraaie houten terrasoverkapping kan heerlijk gezeten worden.

Kortom; een moderne en prima onderhouden tweekapper met veel binnenruimte die door een kandidaat zo betrokken kan worden.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!