Helaas, dit pand is verkocht

5525 AT Duizel

Brochure

Omschrijving

Gerenoveerde 2-onder-één-kapwoning in het centrum van Duizel.

Gerenoveerde 2-onder-één-kapwoning in het centrum van Duizel.
De woning is in 2017 gerenoveerd, uitgebreid en volledig voorzien van kunststof ramen en deuren met magneet raambekleding en diverse horren. Gelegen aan een rustige straat en beschikt over een grote vrijstaande garage met ruime oprit. Zonnepanelen zijn aangebracht aan de voorzijde van de woning. De woning beschikt over vier slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van airco. De begane grond beschikt over een woonkamer met openslaande tuindeuren en een ruime aangebouwde keuken. Mooi aangelegde privacy biedende tuin met overkapping en diverse waterpartijen.

Begane grond:
Via de entree is er toegang tot een ruime hal, met meterkast, garderobe, trapopgang naar de eerste verdieping, kelderkast en modern vrij hangend toilet met fonteintje.

De keuken is door de uitbouw lekker ruim en staat in een open verbinding met de woonkamer. Er is veel bergruimte en de keuken is voorzien van een boiler, inductiekookplaat, afzuigkap, combimagnetron oven, koelkast en vrieskast. Via een raam aan de achterzijde heeft u gezellig zicht over de achtertuin.

De woonkamer is ruim met voldoende plek voor een zithoek aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde. De openslaande deuren, voorzien van horren, bieden volop lichtinval en zicht op de tuin. Het raam aan de voorkant is voorzien van een elektrisch bedienbaar screen.

Voor extra provisie of het opslaan van kleine spullen kan gebruik worden gemaakt van een praktische trapkast. Welke zich in de hal bevindt.

De volledige begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming.

Eerste verdieping
Middels een vaste trap bereikbare overloop die toegang biedt tot drie slaapkamers en een badkamer.

Slaapkamers
Slaapkamer 1, (Master Bedroom) aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, inbouwspots, internet en televisie aansluiting, ingebouwde kledingkast en grote kunststof raampartij (draai/kiep) met magneet verduistering vitrage. 2 ramen zijn voorzien van een hor.

Slaapkamer 2, aan de achterzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, internet aansluiting en kunststof raampartij (draai/kiep) met magneet verduistering vitrage. 1 raam is voorzien van een hor.

Slaapkamer 3, aan de voorzijde gelegen en voorzien van een laminaatvloer, stucwerk wanden, internet aansluiting en kunststof raampartij (draai/kiep) met magneet verduistering vitrage. 1 raam is voorzien van een hor.

Badkamer
Geheel modern betegelde badkamer voorzien van een ligbad/douche, thermostaatkraan, een vrij hangend toilet, wastafel op houten blad en een design radiator. Daarnaast is er inbouwverlichting en vloerverwarming aanwezig. De raampartij (draai/kiep) is van kunststof en voorzien van een hor en melk glas.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap komt u op de tweede verdieping voorzien van laminaatvloer.
Op de voorzolder is de Cv-installatie (Atag HR 2008) gesitueerd en daar zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger. Ook bevindt zich hier een inbouwkast en een dakraam.
De ruime slaapkamer 4 is voorzien van een laminaatvloer, inbouwkasten, internet aansluiting en volledig kunststof dakkapel waarvan de ramen (draai/kiep).2 ramen zijn voorzien van een hor.

Buiten de woning:
Aangelegde voortuin met aan de rechterkant een zeer ruime oprit en een achterom via de schuifpoort. Aan het einde van de oprit bevindt zich een zeer ruime geïsoleerde garage voorzien van Electra en grondwaterpomp.

De achtertuin is strak, deels voorzien van klinkers, deels gras en biedt veel privacy. Aan het huis is een aluminium overkapping aangebouwd met dimbare inbouw spots. Achter in de tuin is er nog een 2e terras en verder zijn er diverse waterpartijen waaronder een vijver. In de tuin zijn diverse Electra aansluitingen en verlichting aanwezig en een buitenkraan.

Algemeen:
* De woning is in 2017 volledig gerenoveerd
* De woning is gelegen aan een rustige straat op loopafstand van een basisschool.
* De begane grond vloer is voorzien van vloerverwarming.
* De woning heeft een royale aanbouw 1e en 2e verdieping
* De woning is voorzien kunststof kozijnen (draai/kiep) met magneet vitrage en deuren met HR++ isolerende beglazing.
* De woning is voorzien van muur, vloer en dakisolatie.
* De woning is voorzien van een grote geïsoleerde garage een overkapping en vrije achterom.
* De master bedroom is voorzien van Airco.
* De meterkast is voorzien van 12 groepen, glasvezel en Cai.
* Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de bereikbaarheid van de snelwegen A2/A67.
* ASML en het MMC zijn binnen 15 minuten bereikbaar met de auto.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!