Helaas, dit pand is verkocht

5525 DE Duizel

Brochure

Omschrijving

Nu al in Duizel-Noord gaan wonen? Het kan in deze energie neutrale middenwoning Sandakker 11.

Deze moderne instapklare middenwoning ligt in de nieuwbouwwijk Duizel-Noord op een uitstekende rustige kindvriendelijke woonlocatie tegen het buitengebied van Duizel. Het betreft een woning die niet meer is aangesloten op gas en doormiddel van
zonnepanelen zelfvoorzienend is voor de elektriciteit.

Fraai gelegen aan rustige straat in nieuwbouwwijk Duizel-Noord. Duizel beschikt over een basisschool op loopafstand, heeft een actief verenigingsleven en ligt nabij het centrum van Eersel met voorzieningen als supermarkten, winkels en diverse horecagelegenheden. Op korte afstand van de op-/afrit autosnelweg A67 en op vlot bereikbare afstand van o.a. MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven.

De woning is voorzien van een luxe keuken en badkamer met bad en inloopdouche, 3 slaapkamers en een zeer ruime tweede verdieping.

Indeling begane grond
Ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond. De hal geeft middels een glazen deur toegang tot de woonkamer, de meterkast, garderobekast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een toilet. Onder de trap bevindt zich een kelderkast.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en eetkamer tafel. Aan de achterzijde bevindt zich een dubbele openslaande deur die toegang geeft tot de tuin. De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, stucwerk wanden en spuitwerk plafond. De gehele benedenverdieping is voorzien van vloerverwarming.

De moderne keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een kastenwand met inbouwapparatuur zoals: koelkast, vriezer, combimagnetron oven, inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers bereikbaar. De gehele bovenverdieping is voorzien van laminaat. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping de badkamer met bad, inloopdouche en toilet.

Slaapkamers
Twee moderne ruime slaapkamers en een kleinere slaapkamer. Alle slaapkamers hebben stucwerk wanden en spuitwerk plafond. De slaapkamers beschikken over draai- kiep ramen met rolluiken en worden verwarmd middels elektrische panelen.

Badkamer
Moderne, betegelde badkamer met bad en inloopdouche voorzien van thermostaatkranen, wastafel in badmeubel en modern wandcloset. Verwarming via een designradiator.

Indeling tweede verdieping
Ruime hoge kamer (nokhoogte 3,70 m) waar zich ook de technische ruimte bevindt en de opstelplaats voor wasmachine en droger. De verdieping is volledig voorzien van laminaat en onderbouwkasten.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin die is voorzien van deels gras en grijze tegels. Aan het huis is een overkapping aangebouwd. Achterin de tuin bevindt zich een berging voor fietsen. Er is een vrije achterom via een achterpad.
Aan de voorkant en de zijkant van het huis bevinden zich de parkeerplaatsen.

Algemeen:
* Geheel instapklare, moderne woning.
* De woning is als Energie-Nul-woning gebouwd. Energie-Nul-woningen zijn woningen waarbij het energieverbruik van de woning gereduceerd is tot nul en het energieverbruik en energiekosten erg laag zijn.
*De woning beschikt over het energielabel A.
* De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
* Voorzien van houten kozijnen, draai- kiep ramen met HR++ isolerende beglazing.
* In de woning is een ventilatielucht warmtepomp aanwezig. In combinatie met 15 zonnepanelen zorgt dit voor de verwarming van de woning.
* De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming.
* De woning is geheel gasloos.
* De woning is voorzien van een glasvezel aansluiting. De begane grond en de eerste verdieping zijn voorzien van een netwerkaansluiting(en).








Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!