Helaas, dit pand is verkocht

5525 BK Duizel

Brochure

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning met vrij uitzicht aan de achterzijde.

Welkom bij Sint Janstraat 40 in Duizel, een ruime woning op een royaal perceel van 538 m² met veel potentie. Perfect geschikt voor kopers die bereid zijn om wat renovatie werk uit te voeren om hun droomhuis te creëren. De woning is gelegen aan de rand van Duizel en de achtertuin grenst aan weilanden. Deze woning biedt volop mogelijkheden voor zowel binnen- als buitenshuis. Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk, op loopafstand van een basisschool en op fietsafstand van Eersel met diverse winkels en de levendige historische markt met vele horecagelegenheden en terrassen. Gunstig gelegen t.o.v. de snelweg A67 en de N397 richting de Belgische grens, Eindhoven en Valkenswaard.

Algemeen
- 2-onder-1-kapwoning met uitgebouwde keuken en serre.
- Gelegen aan de rand van Duizel met uitzicht op de velden, dichtbij de natuur.
- Rustige kindvriendelijke buurt.
- Mooi aangelegde tuin met tuinhuis.
- Grondwaterpomp met aangelegde beregeningsinstallatie.
- Oprit geschikt voor 3 auto’s en grote garage (30 m²).
- Woonoppervlakte: 115 m².
- Perceeloppervlakte: 538 m².
- Slaapkamers: 4.
- Mogelijkheid voor uitbreiding kamers op tweede verdieping, nokhoogte 2.5 meter.

Indeling
Begane grond:
Bij binnenkomst in deze karaktervolle woning vindt u een ruime hal met garderobe. Ook bevindt zich hier het toilet, meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. De woonkamer met open aangebouwde keuken is erg ruim en voorzien van een tegelvloer. Door de grote raampartijen is er veel natuurlijk licht. Een houtkachel draagt bij aan de gezellige sfeer. De open keuken in hoekopstelling is functioneel en biedt uitzicht op de tuin. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de serre met lichtkoepel en schuifpui. Via de schuifpui en de deur is de ruime achtertuin te bereiken. De serre is gebouwd met een spouwmuur.


Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich vier ruime slaapkamers. Een van de slaapkamers is in gebruik als wasruimte met de opstelling van de wasmachine en de droger. Door de grote ramen is er veel lichtinval. De Masterbedroom heeft uitzicht op de tuin en de velden. De badkamer is uitgerust met douche, wastafel en toilet.

Zolder:
De ruime zolder is bereikbaar via een vlizo trap en biedt volop opslagruimte. Door de nokhoogte van 2.5 meter biedt de zolder de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer en/of hobbyruimte. Op de zolder bevindt zich ook de opstelplaats van de verwarmingsketel.
Buitenruimte
De woning beschikt over een grote aangelegde tuin rondom het huis. De achtertuin, met een perceel van 538 m², biedt een uitstekende gelegenheid voor tuinliefhebbers om hun eigen paradijs te creëren. Op de verschillende terrassen en bij het tuinhuis is er volop ruimte voor ontspanning en buitenactiviteiten met vrij uitzicht op de velden. De vrijstaande garage (30m²) biedt plaats voor een auto en extra opslagruimte.

Omgeving
Sint Janstraat 40 is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt in Duizel, een gezellig dorp in de Brabantse Kempen. Het dorp biedt voorzieningen zoals een basisschool en diverse (sport)verenigingen en gezellige horecagelegenheden. Bovendien bevindt u zich op korte afstand van natuurgebieden waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.

Bent u op zoek naar een woning met veel ruimte en een groot perceel, en ziet u kansen in het moderniseren en opknappen van een huis? Dan is Sint Janstraat 40 in Duizel de perfecte keuze voor u. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die deze woning te bieden heeft!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!