Helaas, dit pand is verkocht

5521 WD Eersel

Brochure

Omschrijving

Modern hoogwaardig luxe afgewerkte woning in jonge woonwijk Kerkebogten te Eersel

Gelegen in Eersel ligt deze prachtige eengezinswoning aan het Gebint. De woning heeft een woonoppervlakte van 105 m2, drie slaapkamers waarvan er momenteel 1 dienst doet als inloopkast en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 142 m2. De woning is gebouwd in 2015 en heeft een energielabel A.

De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op loopafstand van het centrum van Eersel, loopafstand van een supermarkt en op korte afstand van de op-/afrit autosnelweg A67 en op vlot bereikbare afstand van o.a. MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven.

Indeling begane grond
Ontvangsthal die is voorzien van een betonlook vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een toilet.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en eetkamer tafel. De kamer is afgewerkt met een betonlook vloer, stucwerk wanden en stucwerk plafond met spots. Onder de trap bevindt zich een kelderkast. De verlichting, het alarm en de thermostaat worden aangestuurd door een domotica installatie.

De luxe moderne keuken (2020) staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt onder andere over een kastenwand met inbouwapparatuur zoals: koelkast, diepvries, combimagnetron oven, kokend water kraan, inductiekookplaat met Bora afzuiging, vaatwasser en voldoende kastruimte.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers bereikbaar, waarvan er momenteel 1 dienst doet als inloopkast. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping de badkamer en een technische/wasmachine ruimte.

Slaapkamers
Twee moderne ruime slaapkamers en één kamer die momenteel dienst doet als inloopkast maar makkelijk weer om te bouwen is naar een derde slaapkamer.
Beide slaapkamers hebben stucwerk wanden en plafond met opbouwspots.

Badkamer
Moderne luxe, betegelde badkamer die is voorzien van een losstaand ligbad met kraan en handdouche, een aparte douche met thermostaatkraan, regendouche en handdouche, vaste wastafel in badmeubel en modern wandcloset.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin die is voorzien van grijze tegels, kunstgras en houten vlonder. Achterin de tuin bevindt zich een gezellige overkapping met zithoek en berging voor fietsen. Er is een vrije achterom via een achterpad.
Aan de voorkant van het huis zijn twee parkeerplaatsen die in eigendom zijn.

Algemeen:
- Geheel instapklare, moderne woning met eigen parkeerplaatsen (2).
- Gelegen in een jonge gewilde woonwijk nabij diverse openbare voorzieningen.
- De woning is voorzien van muur-, vloer- en dakisolatie.
- De verlichting, het alarm en de thermostaat worden aangestuurd door een domotica installatie.
- De begane grond en badkamer is voorzien van vloerverwarming.
- De woning beschikt over het energielabel A.
- Vrij uitzicht achter de woning
- Luxe moderne keuken (2020) en badkamer
- Gezellige overkapping met zithoek in de tuin


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!