Helaas, dit pand is verkocht

5521 KE Eersel

Brochure

Omschrijving

Hoekwoning gelegen aan plantsoen in populaire woonwijk Kerkevelden Eersel-Zuid

Gelegen in Eersel ligt deze vrij gelegen hoekwoning aan een plantsoen in de straat Kerkevelden. De woning heeft een woonoppervlakte van 111 m2, drie slaapkamers en op de tweede verdieping is er een mogelijkheid om een vierde slaapkamer te realiseren. Het perceel heeft een oppervlakte van 191 m2. De woning is voorzien van kunststof kozijnen en de ramen en deuren zijn beide uitgevoerd met dubbel glas.
Kerkevelden 17 is gelegen in de buurt Eersel-Zuid. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel, in de nabijheid van een school, gezondheidscentrum en een supermarkt. De op-/afrit autosnelweg A67 zijn dichtbij waardoor MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven vlot bereikbaar zijn.

Indeling begane grond
Ontvangsthal die is voorzien van een houten vloer, spuitwerk wanden en plafond. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een toilet.

De woonkamer heeft diverse raampartijen (draai/kiep) aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en eetkamer tafel. De kamer is afgewerkt met een houten vloer, spuitwerk wanden en spuitwerk plafond. Via de woonkamer is er toegang tot de keuken. Tevens bevindt er zich een kelderkast in de woonkamer.

De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is later aangebouwd aan de woning en geeft toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van: koelkast, oven, close-in boiler, gaskookplaat met afzuigkap en voldoende kastruimte. De raampartijen zijn aan de buitenzijde voorzien van elektrisch bedienbare screens en een elektrisch bedienbaar zonneluifel.

Indeling eerste verdieping
Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers bereikbaar, allen voorzien van kunststof kozijnen en draai- kiep ramen. Tevens bevindt zich op de eerste verdieping de badkamer.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterkant met dakkapel, kunststof kozijnen en voorzien van elektrische rolluiken. De slaapkamer heeft een schrootjes plafond en de wanden zijn behangen.

Slaapkamer 2
Slaapkamer aan de achterkant op de hoek van de woning voorzien van kunststof draai- kiep raam en voorzien van elektrische screens. Er ligt laminaat op de vloer en het plafond is afgewerkt met whitewash schrootjes.

Slaapkamer 3
Slaapkamer aan de voorkant van de woning met uitzicht op het plantsoen voorzien van kunststof draai- kiep ramen en wastafel. Stucwerk wanden en spuitwerk plafond.

Badkamer
Betegelde badkamer die is voorzien van een groot ligbad/douche met thermostaatkraan, vaste wastafel. Inbouw spots in het plafond met mechanische afzuiging.

Indeling tweede verdieping
Zolder-/Wasruimte
In de eerste ruimte bevinden zich de voorzieningen voor wasmachine en droger. In deze ruimte is ook de verwarmingsketel opgesteld. De tweede kamer is qua ruimte en hoogte geschikt om een 4e slaap- of werkkamer te realiseren.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin die is voorzien van klinkers en borders aan de zijkanten. Achterin de tuin bevindt zich de schuur en er is een afsluitbare overkapping met elektrisch rolluik gemaakt voor extra fietsen/motor stalling. Onder de overkapping bevindt zich een buitenkraan met afvoer Er is een vrije achterom via een poort aan de zijkant. De tuin is volledig omheind met een schutting.
Aan de zijkant van het huis zijn diverse parkeerplaatsen.
De tuin aan de voorkant en zijkant zijn tevens onderhoudsvriendelijk voorzien van kiezel. Aan de voorzijde van het huis bevindt zich het plantsoen.

Algemeen:
- Ruim gelegen hoekwoning aan plantsoen met ruime parkeer gelegenheid.
- Gelegen in een gewilde woonwijk nabij diverse openbare (groen)voorzieningen.
- De woning is voorzien van kunststof kozijnen ramen en deuren met dubbel glas.
- De woonkamer en hal zijn voorzien van een houten vloer.
- De woning beschikt over het energielabel C.
- Vrij uitzicht aan de voorkant en achterzijde van de woning gelegen aan plantsoen.
- Uitgebouwde keuken.
- Ruime omheinde onderhoudsvriendelijke tuin aan achterkant en zijkant van de woning.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!