Helaas, dit pand is verkocht

5521 WT Eersel

Brochure

Omschrijving

MODERNE 2 ONDER 1 KAP WONING MET GARAGE IN GEWILDE EN JONGE WOONWIJK

Gelegen in Eersel ligt deze prachtige woning met garage, berging en tuin aan een kindvriendelijke en verkeersarme straat. De woning is energiezuinig en voorzien van energielabel A.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel, supermarkt en medisch centrum. Dichtbij de op-/afrit autosnelweg A67 en op vlot bereikbare afstand van o.a. MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven.

Begane grond:
Hal voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden, spuitwerk plafond, meterkast en trapopgang naar 1e verdieping. De meterkast beschikt over 10 groepen, automatische zekeringen en 2 aardlekschakelaars. Woonkamer voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden, spuitwerk plafond en erker aan de voorzijde. Vanuit de woonkamer toegang tot provisiekast onder de trap. Keuken voorzien van laminaatvloer, stucwerk wanden, spuitwerk plafond, design radiator en luxe keukeninrichting in 2 opstellingen. Keuken in wandopstelling voorzien van inductiekookplaat, design afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, oven, vaatwasser met topbediening, kunststof werkblad met spoelbak en Quooker. Verder is er een verplaatsbaar keukeneiland voorzien van diverse kastruimte, kunststof werkblad en geïntrigeerde eetbar. Door middel van dubbele openslaande deuren toegang tot de achtertuin. Portaal voorzien van laminaatvloer met toegang tot de achtertuin. Luxe volledig betegelde toiletruimte voorzien van vrij hangend toilet en fonteintje.

1e verdieping:
Overloop voorzien van laminaatvloer en spuitwerk plafond. Slaapkamer 1 voorzien van laminaatvloer en spuitwerk plafond. Slaapkamer 2 voorzien van laminaatvloer en spuitwerk plafond. Slaapkamer 3 voorzien van laminaatvloer en spuitwerk plafond. Luxe volledig betegelde badkamer voorzien van inloopdouche met douchedrain en thermostaatkraan, toilet, dubbele vaste wastafel in compleet badmeubel en design radiator.

2e verdieping:
Vanuit de overloop door middel van vaste open trap toegang tot grote zolderruimte voorzien van laminaatvloer, Velux dakraam, aansluiting was apparatuur, opstelling c.v.-ketel (Intergas, bouwjaar 2012) en opstelling mechanische ventilatie met warmte terugwin unit.

Buitengebeuren:
Aangelegde voortuin en bestrate oprit. Aangelegde achtertuin voorzien van 2 terrassen, gazon, diverse borders en gevelkraantje. De tuin is omheind met een houten schutting en een beukenhaag. Berging voorzien van elektra. Garage voorzien van brede toegangsdeur, schuifdeur naar achterom en elektra.

Bijzonderheden:
*Energielabel A
* Woonoppervlakte circa 126 m2.
* Inhoud circa 417 m3.
* Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie toegepast.
* Rondom voorzien van isolerende HR++ beglazing


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!