Helaas, dit pand is verkocht

5521 VR Eersel

Brochure

Omschrijving

VRIJSTAANDE WONING CENTRAAL GELEGEN IN EERSEL OP PERCEEL VAN 470M2.

In Eersel ligt deze prachtige vrijstaande ruime woning met inpandige garage, bijkeuken en rondom het huis een aangelegde tuin. Gelegen aan een kindvriendelijke en verkeersarme straat. De woning is beneden gemoderniseerd en heeft 4 slaapkamers.
De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel en diverse winkels. Dichtbij de op-/afrit autosnelweg A67 en op vlot bereikbare afstand van o.a. MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven.

Begane grond:
Hal voorzien van pvc vloer, schoon metselwerk wanden, gemoderniseerde meterkast WC en trapopgang naar 1e verdieping. De meterkast beschikt over 10 groepen. Gemoderniseerde woonkamer voorzien van pvc vloer, stucwerk wanden, stucwerk plafond en gashaard. Vanuit de woonkamer toegang tot de keuken die uitzicht geeft op het terras en de tuin. De keuken geeft toegang tot het buitenterras en de bijkeuken en is voorzien van pvc vloer, stucwerk wanden/deels betegeld en stucwerk plafond. Keuken in hoekopstelling voorzien van inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven/magnetron, vaatwasser, stenen werkblad met spoelbak en Quooker. Aansluitend aan de keuken ligt de bijkeuken met verdiepte kelderkast en de opstelling van de wasmachine en droger. De bijkeuken geeft toegang tot de tuin en de inpandige garage. De inpandige garage is voorzien van een tegelvloer en stucwerk plafond. De kanteldeur geeft toegang tot de oprit waar diverse auto’s geplaatst kunnen worden.

1e verdieping:
De overloop beschikt over een tweetal inbouwkasten. De gehele bovenverdieping is voorzien van vloerbedekking.
Slaapkamer 1 met toegang tot balkon en een grote inloopkast, is voorzien van stucwerk wanden en een aansluiting voor een wastafel. Slaapkamer 2 is momenteel in gebruik als Studeer- werkkamer en voorzien van een bureau met 2 kolommenkasten. Slaapkamer 3 heeft stucwerk wanden en een dakraam. Slaapkamer 4, aan de achterzijde van de woning, geeft naast de entree via de overloop direct toegang tot de badkamer. Volledig betegelde badkamer voorzien van bad, douche en thermostaatkranen, toilet, dubbele vaste wastafel en badmeubel en design radiator.

Zolder verdieping:
Vanuit de overloop door middel van een vlizo trap toegang tot de zolderruimte met opstelling van de c.v.-ketel (Remeha Quinta, bouwjaar 2004).

Buitengebeuren:
Aangelegde tuin rondom het huis met ruime bestrate oprit. Achtertuin met 2 terrassen voorzien diverse perkjes met hiertussen bestrating. Berging met spouwmuur voorzien van elektra en water en afvoer. Inpandige garage met toegang tot bijkeuken.

Bijzonderheden:
* Vrijstaande woning
* Perceel 470 m2
* Woonoppervlakte 130 m2.
* Gebruiksoppervlakte totaal 168 m2.
* Dichtbij het centrum van Eersel gelegen.
* Verkeersarme straat
* Deels voorzien van isolerende HR++ beglazing.
* Ruime oprit met plaats voor diverse auto’s en mogelijkheid tot creëren van een tweede dubbele oprit.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!