Helaas, dit pand is verkocht

5521 CS Eersel

Brochure

Omschrijving

Twee-onder-een-kap woning gelegen aan rustige straat in populaire woonwijk nabij het centrum van Eersel

Twee-onder-een-kap woning gelegen aan rustige straat in populaire woonwijk nabij het centrum van Eersel.

Gelegen in Eersel, op een fijne, centrale locatie in een rustige straat, op loopafstand van het historisch centrum van Eersel, ligt deze goed onderhouden twee-onder-een-kap woning dichtbij diverse voorzieningen. De woning met ruime oprit heeft vier slaapkamers. Achter de woning bevindt zich de veel privacy biedende tuin met terras overkapping en garage.

Odradastraat 24 is gelegen nabij het centrum van Eersel in de wijk Eersel-kom en Lindeakkers. Dit is een rustige kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen.

De woning is goed bereikbaar met diverse voorzieningen in de buurt. Op korte afstand van het centrum van Eersel, in de nabijheid van scholen, horeca voorzieningen en een supermarkt. Het MMC Ziekenhuis, ASML en de High Tech Campus in Eindhoven zijn vlot bereikbaar.

Indeling begane grond
Ontvangsthal die is voorzien van een tegelvloer, stucwerk wanden en plafond. De hal geeft toegang tot de woonkamer, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens bevindt zich hier een hangend toilet. De hal en toilet zijn in 2013 gerenoveerd.

De woonkamer heeft diverse raampartijen aan de voor- en achterzijde van de woning en volop ruimte voor een zithoek en een eetkamer tafel. De kamer is afgewerkt met een tegelvloer, strakke wanden en gestuct plafond. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken, die later aan de woning is aangebouwd. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken die vervolgens toegang geeft tot de tuin. Vanuit de woonkamer is er middels openslaande kunststof terrasdeuren ook toegang tot de tuin. Tevens bevindt zich een kelderkast in de woonkamer. De woonkamer is in 2017 gerenoveerd en voorzien van vloerverwarming.

De keuken, in hoekopstelling, staat in open verbinding met de woonkamer en geeft toegang tot de bijkeuken. De keuken is voorzien van Atag en Bosch apparatuur: Quooker (2020) koelkast, inductiekookplaat, Novy afzuigkap, vaatwasmachine en combimagnetron.
Indeling eerste verdieping

Middels een vaste trap zijn de drie slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Vanuit de overloop is er via een vaste trap toegang tot de tweede verdieping.

Slaapkamer 1
Grote slaapkamer aan de achterkant van de woning met uitzicht op de tuin. Volop plaats voor een groot bed en kledingkast. Het kozijn is van kunststof, Alku-plus, met draai- kiepraam en hor.

Slaapkamer 2
Ruime slaapkamer aan de voorzijde van de woning. Afgewerkt met een laminaat vloer. De kamer geeft via een kunststof deur, Alku-plus, toegang tot het balkon aan de voorkant van de woning. Het balkon over de volle breedte van de woning is betegeld. Raam en balkondeur zijn uitgerust met HR++ glas.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is aan de voorkant van de woning gelegen heeft gestucte wanden en kijkt uit op het balkon.
Beide slaapkamers zijn voorzien van Alku-plus kunstof kozijnen met draai- kiepramen met HR++ glas. De gevel aan de voorkant is in 2011 gerenoveerd en de houten gevelpanelen zijn vervangen door metselwerk.

Badkamer
Volledig betegelde badkamer voorzien van een bad en aparte douche met thermostaatkranen, vaste wastafel en hangend toilet. Voorzien van Alku-plus kunstof kozijn met draai- kiepraam en een hor.

Indeling tweede verdieping
Voorruimte/Technische ruimte
Deze voorruimte op de tweede verdieping biedt volop ruimte om spullen op te bergen in de diverse kasten. De verwarmingsketel is netjes weggewerkt. Door de aanwezigheid van een groot kunststof raam met hor is dit een mooie lichte ruimte.

Slaapkamer 4
Op de tweede verdieping is middels het plaatsen van een grote dakkapel over de volle breedte en het verhogen van de nok, een vierde slaapkamer gecreëerd. Deze is erg ruim en er zijn diverse inbouwkasten. De kamer is netjes afgewerkt en het kozijn is van kunststof met draai- kiepraam voorzien van een hor.

Tuin
Onderhoudsvriendelijke achtertuin met deels bestrating en deels grasveld. Aansluitend aan de keuken is er een terras. Achter in de tuin is er een overkapping, voorzien van elektra, waar het in de zomer gezellig toeven is. Aansluitend op de inrit bevindt zich een carport met aansluitend nog een garage. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy.

Algemeen:
- Prima regelmatig goed onderhouden woning, kunststof kozijnen Alku-plus, nokverhoging en geïsoleerd dak 2008, carport gerenoveerd in 2010, 2022 nieuwe dakbedekking op de garage, 2023 nieuwe voegen schoorstenen en garage.
- 11 zonnepanelen
- 130 m2 woonoppervlak
- Veel privacy biedende tuin met terrasoverkapping
- Gelegen in een gewilde rustige woonwijk nabij het centrum van Eersel.
- De voorgevel is in 2011 gerenoveerd
- De woning is grotendeels voorzien van kunststof Alku-plus kozijnen met deels dubbel en HR++ glas.
- Het schilderwerk is in goede staat.
- De volledige begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming .
- Ruime parkeermogelijkheid onder de carport en op de inrit.
- Deze verrassend goed onderhouden ruime woning is bijzonder gunstig gelegen, nabij vele voorzieningen in het centrum van Eersel.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!