Helaas, dit pand is verkocht

5655 JX Eindhoven

Brochure

Omschrijving

Zeer groot uitgebouwde half vrijstaande woning met mogelijkheid praktijk, hobbyruimte, mantelzorg aan huis.

Algemeen

Deze halfvrijstaande woning met royale praktijk- / bedrijfsruimte bevindt zich aan de rand van Eindhoven om ca. 4 km van het centrum van Eindhoven in een rustige nette woonwijk en op minder dan 2 km van de snelweg. Ideaal om de voordelen van de stad, rustig wonen en een snelle uitvalsbasis te combineren. De perceel oppervlakte is maar liefst 818 m² groot en de inhoud van de woning incl. praktijkruimte/bedrijfsgebouw is ca. 1000 m³. Deze ruimte is natuurlijk ook prima te gebruiken als ruimte voor mantelzorg van ouders of kinderen. Dit alles met een woonoppervlakte van ruim 300 m². Kortom een woning met mogelijkheden voor diegene die meer ruimte nodig heeft.

Woonhuis
Begane grond
Entree: Via de aparte voordeur voor de woning kom je in de entree. Hier bevindt zich de meterkast van de woning met 11 groepen. De benedenverdieping van de woning heeft overal dezelfde tegenvloer met vloerverwarming. Vanuit de hal heb je toegang tot het toilet (halfhoog betegeld, toilet en fonteintje), de woonkamer en de wenteltrap naar de 1e verdieping. De wanden en de meeste plafonds in de woning zijn van stucwerk en er is gedeeltelijk dubbel beglazing aanwezig.

Woonkamer: Naast de al genoemde kenmerken over vloer en wanden valt in de woonkamer de grote lichtinval op. In het voorste gedeelte van de L-kamer is een open haard aanwezig. Het uitzicht vanuit de woonkamer geeft zicht op een rustige straat waar voornamelijk bestemmingsverkeer komt.

Uitbouw: Aan de achterzijde is over de gehele breedte een uitbouw gerealiseerd met heel erg veel daglicht en een grote schuifpui die woning en tuin tot één geheel maken. Hier is een strokenplafond aanwezig.

Keuken: de keuken typeert zich doordat er aan twee zijden een keukenblok aanwezig is. De keuken is eenvoudig van opzet en enigszins gedateerd qua ingebouwde apparatuur. Er zijn veel boven- en onderkastjes aanwezig. De ruimte is groot te noemen, waardoor er sprake is van een echte leefkeuken. Vanuit de keuken stap je zo de achterliggende tuin in. Ook hier is een houten panelen plafond.

1e verdieping
Vanuit de hal op de 1e verdieping hebben we toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de vaste (wentel) trap naar de 2e verdieping.

Slaapkamer 1-2-3: de drie slaapkamers hebben allen een mooi formaat en hebben rechte wanden en ook hier een flinke lichtinval. De hele verdieping heeft een laminaatvloer en zoals eerder aangegeven zijn de wanden en plafonds van stucwerk. Een van de slaapkamers aan de voorzijde heeft een balkon.

Badkamer: de badkamer is royaal van afmeting. Naast een inloopdouche is er een bad en een wastafel met badmeubel aanwezig. Ook bevindt zich hier een toilet. De badkamer is plafond hoog betegeld.

2e verdieping
Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping waar naast een 4e royale slaapkamer met dakkapel ook een opbergruimte en een cv-ruimte aanwezig is. Ook hier ligt laminaat op de vloer en zorgt de flinke dakkapel voor royale lichtinval. In de technische ruimte is een aansluiting voor de wasmachine.

Tuin
Achter de woning en achter de praktijkruimte is een royale tuin aanwezig. Deze heeft momenteel wat achterstallig onderhoud, maar de aanwezige m² hebben het potentieel voor een prachtige tuin die de koper naar keuze aan zou kunnen passen.

Garage
Direct aan de oprit zit een garage waar de auto gestald kan worden, maar die ook gebruikt kan worden voor opslag van spullen. De garagedeur aan zowel de voor- als achterzijde zorgen dat je met een aanhanger en dergelijke tot in de tuin kunt komen.

Praktijkruimte
Kenmerkend voor de praktijkruimte is dat het een aparte ingang heeft waardoor woongedeelte en praktijkgedeelte volledig te scheiden zijn.

Entree: via de aparte voordeur voor de praktijkruimte kom je in de hal die toegang geeft tot het toilet (plafondhoog betegeld, toilet, fonteintje) tot de bergruimte en het kantoor/praktijkgedeelte.

Berging: De berging is eenvoudig van opzet en hier hangt de Remeha Avanta cv-ketel uit 2017.

Kantoor: deze ruimte is flink en door de grote raampartij is er veel daglicht aanwezig. Er is een houten vloer, systeemplafond en gestucte wanden aanwezig. Vanuit het kantoor is er toegang tot een apart kantoorgedeelte en een 2e kleinere ruimte. Beide ruimtes kunnen vanzelfsprekend voor andere doeleinden gebruikt worden.

Ligging
De ligging is perfect buiten de drukte van de stad, welke toch op korte afstand aanwezig is, en de snelweg op korte afstand zodat je met woon- werkverkeer buiten de stadse drukte blijft. De buurt is rustig en netjes en zo aangelegd dat alleen bestemmingsverkeer hier zal komen. De kavel geeft aan de achterzijde veel ruimte en privacy.
Kenmerken:
 Zeker voor stadse begrippen een zeer grote kavel van royaal 800 m².
 Een woning/praktijkruimte met erg veel vloeroppervlakte.
 De mogelijkheid om mantelzorg te realiseren in de extra ruimte.
 Een pand met mogelijkheden om werk/hobby/beroep aan huis te combineren met riant wonen.
 De koper moet rekening houden dat er op onderdelen wat achterstallig onderhoud aanwezig is.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!