Helaas, dit pand is verkocht

5052 BB Goirle

Brochure

Omschrijving

Instapklare middenwoning met berging, overkapping en grote zolderverdieping gelegen in woonwijk ‘De Hellen’ te Goirle.

Instapklare middenwoning met berging, overkapping en grote zolderverdieping gelegen in woonwijk ‘De Hellen’ te Goirle. Unieke kans! Deze woning heeft zondermeer een geweldige ligging in een wijk met veel groenvoorzieningen, weinig verkeer en een basisschool op een steenworp afstand. Bent u op zoek naar een echte gezinswoning in een kindvriendelijke wijk? Zoek niet verder!

Indeling
Begane grond
Hal/entree met meterkast (8 groepen 2 aardlekschakelaars + water ontharding systeem), ruimte voor de jassen en het toilet. Het toilet is strak afgewerkt met een gietvloer, geschuimde PVC panelen wandafwerking, vrijhangend wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Middels een fraaie deur met glaselementen gaan we naar de woonkamer.

In de woonkamer en in de hal ligt een hoge kwaliteit, massief eikenhouten vloer en de wanden zijn gestuukt. Middels openslaande tuindeuren is de woonkamer met de achtertuin te verbinden en een grote raampartij zorgt voor voldoende lichtinval. Er is een open verbinding met de keuken. In de keuken ligt wederom een gietvloer. Aan het kookeiland kan aan de ene zijde gezeten worden aan de bar en in de andere zijde is veel opbergruime in de lades. De keukeninrichting is voorzien van 5-pits gasfornuis met oven en afzuigkap, RVS-spoelbak en vaatwasmachine. Dat allen afgewerkt met een massief houten aanrechtblad. In de woonkamer zit de open trap naar de eerste verdieping.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot 3 slaapkamers, badkamer en trapopgang naar de tweede verdieping. Door het plaatsen van grotere dakkappellen aan de voor- en achterzijde is veel extra ruimte ontstaan in alle vertrekken. Alle kamers zijn van prima formaat waarbij de ouderkamer royaal te noemen is. Op de ouderslaapkamer ligt een tapijtvloer en de andere 2 kamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Deze laatstgenoemde geven mooi uitzicht over de grote bomen achter de tuin van de woning. De badkamer kent een zeer strakke en moderne afwerking, de wanden zijn uitgevoerd in geschuimde PVC panelen, er ligt een gietvloer met vloerverwarming en de inloopdouche is volledig betegeld. Verder een dubbele wastafel, ligbad, vrijhangend wandcloset, een bidet en vaste kasten.

Tweede verdieping
Middels een vaste trap bereiken we de zolderverdieping. Deze kan prima dienst doen als thuiswerkplek, royale slaapkamer of hobbyruimte. De flinke hoogte geeft een ruimtelijk gevoel en de 2 dakramen aan weerszijden zorgen voor voldoende lichtinval. Er is een vliering aangebracht voor extra bergruimte. Verder vinden we hier de Cv-installatie (Nefit 2020), aansluitingen voor de wasmachine en droger en het dak is geïsoleerd.

Buitengebeuren
Een unieke ligging! Enerzijds zit u hier midden in een woonwijk met de voorzieningen op korte afstand, anderzijds helemaal op uw eigen ‘stekkie’ door de vrije ligging en de grote bomen achter het perceel. Vanuit de vrije achterom vinden we een groenstrook, fietspad, speeltuin, fietscrossbaan en een basisschool. Perfect voor jonge gezinnen. In de achtertuin vinden we verder een overkapping waar heerlijk gezeten kan worden, berging, houten vlonder, graspartijen en beplanting.

Kenmerken
- Deze woning is volledig voorzien van HR++ beglazing;
- Deels kunststof en deels hardhouten kozijnen;
- Dakisolatie toegepast;
- Een op het zuidwesten georiënteerde achtertuin;
- Veel groenvoorzieningen en een basisschool op (letterlijk) een steenworp afstand;
- Mis deze kans niet!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!