Helaas, dit pand is verkocht

5051 MJ Goirle

Brochure

Omschrijving

Middenwoning met 3 slaapkamers, geweldige tuin gelegen in een kindvriendelijke wijk.

Perfect onderhouden middenwoning met 3 slaapkamers, geweldige tuin en fijne ligging in een wijk met veel groenvoorzieningen. Deze woning is gelegen in een kindvriendelijke wijk met veel parkeergelegenheid en op korte afstand van een speelweide en basisschool. De achtertuin is gelegen op het westen en voorzien van een jacuzzi en een overkapping afgewerkt met douglashout. Kortom, een woning die u niet wilt missen!

Indeling
Begane grond
Hal/entree met toilet (vrijhangend wandcloset met fonteintje), meterkast (8+2 groepen) en garderobenis. De hal biedt verder toegang tot de woonkamer en de trapopgang naar de eerste verdieping. Over de gehele begane grond ligt vloerverwarming.

Via een fraaie paneeldeur met glaselementen betreden we de woonkamer. In de woonkamer, en overigens over de gehele begane grondverdieping, ligt een nette tegelvloer met tegelplinten en de wanden zijn uitgevoerd in stucwerk. Er is een gezellige gashaard geplaatst en een trapkast zorgt voor de nodige opbergruimte. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer.

De keuken in L-opstelling is voorzien van vaatwasser, combi-magnetron, 5-pits gasstel met recirculatieafzuigkap en koelkast. Alle apparatuur is van het merk Miele en er ligt een fraai hardstenen aanrechtblad. Verder voldoende werk- en bergruimte.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 2 slaapkamers en een badkamer. Over de gehele verdieping ligt een tapijtvloer waar ook de trap mee is bekleed. De ouderslaapkamer is van royaal formaat, er zijn 2 dakramen voorzien en een vaste kast. De tweede slaapkamer is ook van prima formaat en qua afwerking vergelijkbaar met stucwerkwanden en plafonds. De badkamer is voorzien van douchecabine, vrijhangend wandcloset, badmeubel en ligbad.

Tweede verdieping
De zolder met betonnen verdiepingsvloer is opgedeeld in twee ruimten. Allereerst een voorzolder met aansluitingen voor de wasmachine en droger en opstelling Cv-installatie (Combi Nefit 2018). Aansluitend de derde slaapkamer met dakkapel en vaste kasten onder de schuinte van de kap.

Buitengebeuren
Zeer nette, privacy biedende achtertuin welke grotendeels verhard is. Verder enkele borders met vaste planten, een buitenkraantje en schrobputje. In de tuin is een jacuzzi met aansluitend een overkapping (poolhouse) waar heerlijk gezeten kan worden. Onder de overkapping is een gashaard geplaatst en er is een poort naar de berging, met op zijn beurt de vrije achterom. De berging is groot genoeg om te klussen en te bergen. De voortuin is nagenoeg volledig verhard en voorzien van enkele borders met vaste planten en buitenkraantje.

Algemeen
- Perfect onderhouden woning uit 1991;
- Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbelzijdige beglazing met hardhouten kozijnen (dakkapel kunststof);
- Fijne ligging in een kindvriendelijke wijk met veel groenvoorzieningen;
- Enkele ramen zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Er is een mogelijkheid om de ouderslaapkamer makkelijk te splitsen in 2 kamers waardoor er in totaal 4 slaapkamers ontstaan;
- Kortom: instapklare zeer mooie en goed onderhouden woning.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!