Helaas, dit pand is verkocht

5527 BP Hapert

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen aan de Oude Provincialeweg van Hapert.

Deze vrijstaande woning, type landhuis, ligt op een prachtige locatie aan de doorgaande weg van Hapert op loopafstand van de voorzieningen en de toekomstige, in aanbouw zijnde, MFA. De woning is in 1997-1998 volledig gemoderniseerd, verbeterd en daarna goed onderhouden. De volledige woning is voorzien van dubbele HR++ beglazing en op de begane grond is een ideale thuiswerkplek / kantoorruimte gerealiseerd. De aanblik van de woning met royale voortuin, fraai sierhekwerk met gemetselde penanten is zonder meer prachtig.

Begane grond
De hal geeft toegang tot de kamer, keuken, het toilet (fonteintje, natuurlijke ontluchting) en de trap naar de eerste verdieping. De meterkast (9 groepen, krachtstroom) bevindt zich ook in de hal.
De woonkamer is voorzien van een flinke raampartij en een nette eiken vloer. De vensterbanken zijn van travertin. De wanden en plafonds zijn gestuukt. De keuken staat in een halfopen verbinding met de kamer. Onder het raam is een keukenblok aanwezig met gaskookplaat en koelkast. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot een verlaagde (5 treden) kelder. Meteen achter de keuken is de bijkeuken met een aanvullend keukenblok in dezelfde stijl en afwerking. Hier is een combimagnetron, diepvries en vaatwasser beschikbaar. Ook de ATAG Cv-ketel van 2015 hangt hier. Achter de woonkamer is een aparte ruimte die ingericht is als werkkamer met een op maat gemaakte bureau opstelling.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers en de badkamer. De hal is royaal en geeft tevens toegang tot een klein balkon. De drie slaapkamers verschillen van afmeting (zie floorplanner 1e verdieping) en zijn verder qua afwerking vergelijkbaar. Ook hier aluminium buiten kozijnen met HR++ glas uit 1997. Zowel op de hal als op diverse slaapkamers zijn inbouwkasten met legplanken beschikbaar. Alle kamers hebben verder voldoende lichtinval. De badkamer heeft een bad/douche, hangend toilet en wastafel en natuurlijke ontluchting.

2e verdieping
Via een aluminium vlizotrap kom je op de 2e verdieping. De isolatie is door de huidige bewoners aangebracht in de vloer tussen de 1e en 2e verdieping d.m.v. isolatiedeken. Er is hier sprake van een ruime bergzolder.

Garage/berging
Allereerst is er een inpandige garage achter de bijkeuken. Deze inpandige garage is erg netjes afgewerkt met gestuukte wanden en plafonds. Er is enerzijds toegang middels een loopdeur en aan de straatkant is een dubbele openslaande deur aanwezig waarvan er één elektrisch en op afstand bedienbaar is. Hier bevinden zich ook de aansluiting voor de wasmachine en droger.
In de tuin is een nette berging aanwezig voor het opbergen van tuingereedschap.

Buitengebeuren
De nadruk van de aanwezige tuin ligt aan de voorkant, waardoor de woning een prachtige aanblik heeft. Maar ook vanuit de woonkamer heb je een prachtig zicht op de tuin en is de afstand van woning tot weg meer dan voldoende. De inrit is groot genoeg voor meerdere auto’s. Via een vrije achterom kom je in een knusse achtertuin die nagenoeg geheel bestraat is. Aan de linkerzijde van de woning is een gezellig terrasje gemaakt, waar het zomers goed toeven is.

Kenmerken:
- Fraaie kavel van bijna 400 m²,
- Op loopafstand van de voorzieningen van Hapert,
- Volledige woning voorzien van aluminium buiten kozijnen met HR++ glas,
- Woning in 1997-1998 volledig vernieuwd, daarna goed onderhouden,
- Inpandige royale garage, welke qua afwerking zo bij de woning getrokken kan worden,
- Separate werkkamer op de begane grond met een aparte toegang van buiten (voor eventuele scheiding privé en zakelijk),
- Per direct beschikbaar.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!