Helaas, dit pand is verkocht

5527 EB Hapert

Brochure

Omschrijving

Volledig gemoderniseerde, gerenoveerde en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning

Volledig gemoderniseerde, gerenoveerde en uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning op een perceel van 250 m2 aan de Mercurius 3 te Hapert. Deze ruime opgezette, instapklare woning is geheel naar de huidige tijd aangepast en beschikt over 4 slaapkamers, een vrijstaande berging (ideaal als hobbyruimte of kantoor aan huis) met overdekt terras en carport.

Begane grond:
U betreedt het huis in de entreehal. Hier ligt een antraciet grijze tegelvloer (met vloerverwarming) en de wanden en het plafond zijn, net als de rest van de woning, voorzien van strak stucwerk. Vanuit de hal heeft u toegang tot de 1e verdieping. De hal beschikt verder over een open garderobekast en de meterkast (met compleet vernieuwde inrichting met 14 groepen, 2 groepen krachtstroom en 4 aardlekschakelaars).

Tevens heeft u vanuit de hal toegang tot het geheel betegeld, modern uitgevoerd toilet met sensorverlichting, een wandcloset, urinoir en fontein met onderkastje. In de muur boven het urinoir is een digitaal fotodisplay ingebouwd.

De woonkamer betreft een L-vormige kamer, welke ook uitgevoerd is met een antraciet grijze tegelvloer met vloerverwarming, waarbij de wanden en het plafond ook voorzien zijn van strak stucwerk, het plafond met vlakke sierlijst en inbouwspots. Het grote aanwezige raam aan de voorzijde van het huis geeft de woonkamer de nodige lichtinval. Dit raam is voorzien van fraaie, houten shutters. De wanden hebben op diverse plaatsen aansluitingen voor speakers en bevatten enkele wandlampen.

Middels een schuifdeur is de woonkamer gescheiden van de leefkeuken, welke zich deels in de uitbouw aan de woning bevindt. De keuken heeft eenzelfde afwerking als de woonkamer en geeft via een schuifpui direct toegang tot de achtertuin. De keuken is uitgerust met een luxe keukeninrichting in 2 wandopstellingen. Met hoogglans witte kasten met granieten aanrechtblad voorzien van RVS gootsteen, vaatwasmachine, 5-pits gaskookplaat inclusief wokbrander en RVS schouwmodel afzuigkap. De in de muur geplaatste kastenwand is uitgevoerd met een combimagnetron, koelkast, diepvries, koffieapparaat en extra ruimte voor bijvoorbeeld een extra oven.

De praktische bijkeuken is vergelijkbaar qua afwerking met de rest van de begane grond. De bijkeuken heeft een loopdeur naar de tuin en bevat een vaste schuifwandkast, designradiator en wastafel met onderkast.

Eerste verdieping:
De overloop op de 1e verdieping is afgewerkt met laminaat (visgraat) (welke doorloopt over de gehele verdieping) en heeft strak gestucte wanden en plafond. De overloopt beschikt over een separaat, geheel betegeld toilet met sensorverlichting, wandcloset en fonteintje en geeft via een vaste trapopgang toegang tot de 2e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers met stucwerk wanden en een stucwerk plafond. Alle slaapkamers zijn voorzien van airco terwijl de 2 aan de achterzijde gelegen slaapkamers toegang bieden tot het dakterras boven de keuken, eentje middels een schuifpui en eentje via een loopdeur. Alle slaapkamers hebben hetzelfde afwerkingsniveau met op diverse plaatsen tv-en speakeraansluitingen.

De badkamer is modern uitgevoerd en geheel betegeld. Hier kunt u heerlijk douchen in de ruime inloopdouche met in het plafond ingebouwde regendouche, in de muur ingebouwde thermostaatkraan en handdouche. Verder treft u hier een brede wastafel met onderkast en kraan. De ruimte wordt verwarmd via een designradiator en geventileerd via mechanische en eventueel natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap op de 1e verdieping bereikt u de voorzolder. De voorzolder is eveneens afgewerkt met laminaat (visgraat). U heeft hier de mogelijkheid voor het plaatsen van uw wasmachine en droger en hier hangt de Cv-combiketel (Nefit Ecomline HR, 2002). De schuinten van het dak bieden de nodige bergruimte.

De 2e verdieping bevat tevens een ruime 4e slaapkamer. Door het plaatsen van een groot dakkapel is hier de nodige extra ruimte ontstaan. Op deze zolderkamer ligt vloerbedekking en de wanden en het plafond zijn gestuct. Hier is ook een vaste tv-aansluiting gemaakt en hangt airconditioning.

Bijgebouw:
De vrijstaande, in spouwmuren gebouwde berging bestaat uit 3 delen, maar hier kan desgewenst 1 grote ruimte van gemaakt worden. Vanuit de terrasoverkapping is een bergkast te bereiken, welke voorzien is van een tegelvloer. Vanuit hier is middels een vlizotrap de ruime, manshoge bergzolder boven de gehele berging te bereiken.

De achtertuin geeft toegang tot het achterste deel van de berging. U betreedt de berging hier in een halletje met elektragroepenkast (met 5 groepen en 1 aardlekschakelaar) en keukenblokje met granieten aanrechtblad, gootsteen met close-in-boiler en inbouwkoelkast. Ideaal als u de 3e ruimte in de berging wilt gebruiken als werk- of hobbyplek.

De 3e ruimte is namelijk zeer geschikt als werkruimte/kantoor, maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden als speel- of chillruimte voor de kinderen. Een elektrische radiator zorgt voor de verwarming van deze ruimte.

Buitengebeuren:
De voortuin is deels verhard en dient nog verder te worden aangelegd. De naast en voor de woning gelegen oprit biedt voldoende ruimte voor het parkeren van diverse auto’s. Eén auto kunt u vorstvrij parkeren onder de carport.

De patioachtige achtertuin is geheel onderhoudsvrij aangelegd met tegels welke in het cement gelegd zijn. Aan de achterzijde ligt een plantenstrook met daarin 3 leibomen. De achtertuin bevat diverse elektrapunten voor het eventueel plaatsen van een jacuzzi.

Het overdekt terras wat aan de berging aangezet is, biedt een mooie, extra zitgelegenheid, ook bij minder goed weer. Dit terras is voorzien van tv-aansluiting, ingebouwde radio, elektrische terrasverwarmer en heeft lichtinval via 2 lichtkoepels. Dubbele openslaande deuren geven toegang tot de oprit. Indien gewenst kan deze ruimte dus ook gebruikt worden als carport.

Algemeen:
- Bouwjaar woonhuis 1973
- Inhoud woonhuis 498 m³
- Perceeloppervlakte 250 m²
- Het woonhuis is voorzien van dak- en vloerisolatie. De uitbouw bevat spouwmuurisolatie.
- De gehele woning is voorzien van in 2008/2009 geplaatste hardhouten kozijnen met HR++ isolerende beglazing, draai-kiepramen en horren.
- Verwarming en warmwatervoorziening middels een Nefit Ecomline HR combiketel, bouwjaar 2002 met vloerverwarming op de gehele begane grond.
- Alle slaapkamers zijn voorzien van airco welke naast koelen ook kunnen verwarmen.
- Deze woning is rond 2008/2009 van boven tot onder verbouwd en gemoderniseerd! Hierbij is de woning intern geheel aangepakt, is de woning uitgebouwd en zijn alle kozijnen vervangen en is de berging verbouwd. Het geheel heeft een moderne
afwerking en is geheel naar de huidige ‘eisen’ aangepast.
- Het woonhuis is voorzien van hoogwaardig hang- en sluitwerk met luxe deurklinken, RVS trapleuningen, diverse ingebouwde speakers, airco’s op de slaapkamers voor verwarming en koeling en shutters in de woonkamer.
- Het woonhuis bevat hardhouten binnenkozijnen met paneeldeuren.
- Alle verdiepingsvloer zijn uitgevoerd in beton.
- De schuifpui in de keuken is voorzien van een elektrisch bedienbare screen.
- Vernieuwde erfafscheiding met de buren in 2020.
- Achtertuin is Noord gelegen.
- Het woonhuis is gelegen op een goede, kindvriendelijke en rustige locatie aan een hofje en nabij winkels en een basisschool. Tevens op steenworp afstand van natuurgebied de “Nieuwe Wildernis” waar u heerlijk kunt wandelen!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!