Helaas, dit pand is verkocht

5527 KA Hapert

Brochure

Omschrijving

Prachtige afgewerkte hoekwoning op een rustige locatie aan de rand van Hapert.

Op zoek naar een prachtig afgewerkte instapklare ruime hoekwoning?

Dan mag je deze niet missen.

Deze prachtige afgewerkte en meer dan prima onderhouden woning ligt op een rustige locatie aan de rand van Hapert. Met de fiets zit je hier zo midden in de natuur en met de auto zit je ‘om de hoek’ op de snelweg. De woning is met drie slaapkamers op de 1e etage en een ruime zolderverdieping royaal voorzien. De tuin is verrassend groot en de uitgebouwde berging geeft voor de klusser erg veel ruimte. Deze woning mag met recht instapklaar genoemd worden!!

Begane grond
Via de netjes aangelegde voortuin kom je in de hal van de woning. Hier bevindt zich de meterkast (modern, voldoende groepen) en de garderobenis. De royale woonkamer heeft flinke raampartijen waardoor de kamer erg licht is. De moderne strak gestucte wanden, plafonds (met facetrand) en de fraaie PVC-vloer maken deze ruimte af. De houtkachel (ter overname) in de woonkamer is zeker een blikvanger. De aansluitende keuken, met tegelvloer, is met een 6 pits SMEG-gasfornuis een genot voor degene die van koken houden. Verder is er alle benodigde apparatuur aanwezig zoals: vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, koelkast en diepvries. De keuken is afgewerkt met een harstenen blad en ook hier gestucte wanden. Bij de trapopgang zit de toiletruimte met een hangend toilet, fonteintje en ontluchting.

1e verdieping
Vanuit de overloop op de 1e verdieping heb je toegang tot de drie slaapkamers. Qua afwerking zijn deze vergelijkbaar met ook hier strak gestucte wanden en plafonds. Op de vloer ligt laminaat. Alle ramen zijn ook op deze verdieping voorzien van dubbele beglazing. De volledig betegelde badkamer is netjes uitgevoerd met een bad/douche, toilet, badmeubel met wasbak, designradiator en zowel mechanische afzuiging als natuurlijke ventilatie.

2e verdieping
Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping die menigeen zal verrassen qua ruimte. Een dakraam voorziet in voldoende lichtinval en alle wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt. Het dak is van binnenuit geïsoleerd. Hier is ook verwarming aanwezig, hangt de cv-ketel (NEFIT ecomline) en unit voor de afzuiging. Deze ruimte leent zich uitstekend voor een 4e slaapkamer, hobbyruimte of thuiswerkplek.

Buitengebeuren
Zowel de voortuin als de achtertuin zijn netjes aangelegd en prima onderhouden, de achtertuin is overigens verrassend groot. Naast fraaie beplanting is er nette bestrating aangebracht. De vrije achterom geeft een extra vrij gevoel en de uitgebouwde berging is groot en netjes afgewerkt. Menig klusser zal hier de nodige uurtjes in door willen brengen. Voor de motorliefhebber is er een brede automatisch deur aangebracht, zodat de motor makkelijk binnen gestald kan worden.

Kenmerken:
- Rustige, vrije woonlocatie aan de rand van Hapert,
- Speelweide in de directe omgeving,
- Afstand tot centrum ca. 1 km,
- Dubbele beglazing, spouw- / dakisolatie,
- 2021 buitenwerk volledig geschilderd,
- 4 slaapkamers beschikbaar,
- 2x betonnen verdiepingsvloer,
- Moderne afwerking met strak stucwerk en pvc-vloer benedenverdieping.

Samengevat:
Een moderne instapklare woning met meer dan genoeg ruimte op een fraaie locatie!!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!