Helaas, dit pand is verkocht

5527 JA Hapert

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met diverse mogelijkheden.

Deze halfvrijstaande woning heeft erg veel binnenruimte en kenmerkend is dat de woning, indien gewenst, in twee delen gesplitst kan worden waardoor er diverse mogelijkheden zijn zoals:

• Woning met beneden extra (slaap)kamer, extra slaapkamer boven, 2e douche.
• Woning met separate mantelzorg woning,
• Woning met mogelijkheid tot B&B,
• Woning met afgescheiden salon, praktijkruimte.

De woning is de achterliggende jaren grotendeels vernieuwd waardoor er een definitief energielabel B van toepassing is. Niet slecht voor een woning van 1963. De woning ligt in het buitengebied van Hapert. De bossen en vrije natuur liggen hier letterlijk om de hoek. De markt met alle winkels en voorzieningen liggen tegelijkertijd op slechts 1.3 km afstand.

Kenmerken
• Bouwjaar 1963,
• Nagenoeg geheel vernieuwd in de achterliggende jaren,
• Kavel 420 m²
• Woonoppervlakte 152 m²,
• Inhoud 495 m³,
• Bewoning in 2e aparte woongedeeltes mogelijk,
• Kunststof kozijnen (m.u.v. garage),
• Rolluiken aan de achterzijde,
• Energie:
o Vloerverwarming begane grond,
o Grotendeels HR++ beglazing
o Hr-ketel Nefit 1999
o Dak-, spouw-, vloerisolatie
o Energielabel B

Begane grond
Via de entree kom je in de gang welke toegang geeft tot de meterkast (11 groepen) het toilet (2013, hangend toilet, fonteintje, ontluchting) en de woonkamer. De L-vormige woonkamer staat in open verbinding met de keuken en heeft een afscheiding door een vaste hoge bartafel (die overigens ook lager te maken is). In de woonkamer is het aangenaam van temperatuur door vloerverwarming en de houtkachel (ter overname). De woonkamer heeft een dubbele loopdeur naar de overkapping/ tuin en is afgewerkt met een tegelvloer en gestucte wanden en plafonds.
De keukeninrichting, in hoekopstelling, is van ca. 2000 en voorzien van alle benodigde apparatuur zoals; vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 5 pits gas kookstel, koelkast en is afgewerkt met een betonnen blad.
Op de benedenverdieping is ook een extra kamer (slaapkamer, Hobbykamer, speelkamer) aanwezig met een eenvoudig keukenblokje en een doucheruimte met aansluiting wasmachine en toilet.

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop welke toegang geeft tot de 3 slaapkamers en de badkamer. Alle kamers zijn royaal, mede door de grote dakkapellen op de woning. Deze zijn, net als de overige kozijnen, van kunststof.
De badkamer (2012) is royaal, volledig betegeld en voorzien van een bad, grote brede wastafel, inloopdouche, afgescheiden toilet, volledig betegeld, voldoende ontluchting en aansluiting voor de wasmachine en droger.
Extra woning

Zoals eerder gezegd is deze woning te scheiden door het afsluiten van een deur op de begane grond en een deur op de 1e verdieping. Door dit te doen ontstaat een separate woning die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden zoals mantelzorg, verhuur, B&B, salon of praktijkruimte. Deze separaat te maken ruimte heeft dan een woonkamer met open keuken, badkamer en een slaapkamer op de 1e verdieping.

Buitengebeuren
De royale garage is flink van afmetingen maar in tegenstelling tot de woning niet vernieuwd in de achterliggende jaren. De toegang via een garagedeur en een loopdeur geeft ook voor deze ruimte voldoende mogelijkheden voor de klusser of degene die een royale hobbyruimte wil hebben.

Zowel de voor- als achtertuin liggen nagenoeg geheel in het hard. De inrit is erg royaal en heeft ruimte voor het stallen van meerdere voertuigen. De achtertuin heeft een overkapping aansluitend aan de woonkamer en ligt op het westen. De locatie in het buitengebied van Hapert geeft erg veel vrijheid. De bossen en vrije natuur liggen hier letterlijk om de hoek. De markt met alle winkels en voorzieningen liggen ook slechts op ca. 1.3 km afstand.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!