Helaas, dit pand is verkocht

5081 GT Hilvarenbeek

Brochure

Omschrijving

Perfect afgewerkte tweekapper met garage/berging gelegen op 270m² in een rustige wijk nabij het centrum van Hilvarenbeek.

Inleiding
Deze perfect afgewerkte en uitgebouwde tweekapper ligt aan een plein in een verkeersarme buurt maar op zeer korte afstand van de voorzieningen van Hilvarenbeek (1km). De woning heeft 4 slaapkamers en is uitgebouwd waardoor een ruime woonkamer, badkamer en ouderslaapkamer ontstaat. Dankzij de goede isolatie (energielabel B) en het afwerkingsniveau is deze woning instapklaar te noemen.

Indeling
Begane grond
Via de hal/entree komt u de woning binnen en treft u een volledig betegeld gastentoilet met wandcloset, fonteintje en mechanische ventilatie. Verder ook de meterkast (11+2 groepen) en bergruimte.
Vanuit de hal komt u in de woonkamer welke toegang biedt tot de trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en het eet- en zitgedeelte.
De woonkamer heeft een authentieke houten vloer en is volledig afgewerkt. Dat wil zeggen: strakke stucwerk wanden, inbouwspots en grote raampartijen met hoogrendementsglas. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open haard en een tuindeur welke toegang biedt tot de op het oosten georiënteerde achtertuin.
Vanuit de woonkamer bereikt u de op maat gemaakte keuken. De keuken beschikt over een tegelvloer met retour vloerverwarming, een massief betonnen aanrecht, 5 pits-gasstel met afzuigkap, heteluchtoven, combimagnetron, koelkast, vriezer en anderhalve RVS spoelbak. Deze laatstgenoemde vormt het middenstuk van de designkeuken en hierop is het betonnen aanrecht gevormd, wat een erg mooi beeld geeft. Tot slot biedt de keuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Via een wenteltrap bereikt u de overloop van de 1e verdieping welke toegang biedt tot 3 slaapkamers, de badkamer, een apart toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping.
De slaapkamers zijn allen op dezelfde wijze afgewerkt met strak gestuukte wanden, inbouwspots, raampartijen, laminaatvloeren en radiatoren. Eén slaapkamer aan de voorzijde heeft een balkon, de slaapkamer aan de achterzijde van de woning is uitgebouwd d.m.v. een dakkapel waardoor een zeer ruime ouderslaapkamer ontstaat.
De badkamer is deels volledig en deels halfhoog betegeld en voorzien van retour vloerverwarming. De badkamer beschikt over een inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Verder is deze afgewerkt met een natuurstenen vensterbank, steigerhouten wastafelmeubels en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met een overloop, washok en een slaapkamer. De tweede verdieping beschikt over meerdere Velux dakramen, een beton-cire vloer en veel opbergruimte onder kapschuinte. In het washok vindt u de aansluitingen voor de wasmachine en droger en de CV opstelling (Nefit Trendline 2015). Daarnaast gelegen is de vierde slaapkamer met vaste wastafel.

Buiten
De achtertuin is op het oosten georiënteerd en heeft veel privacy omdat het perceel in een rustige hoek aan het uiteinde van de woonwijk is gesitueerd. Verder beschikt de achtertuin over een garage/berging, graspartij, sierbestrating, buitenkraan met schrobputje, een vrije achterom met poort en een fietsenstalling met afdak. De voortuin is voorzien van een vijverpartij en wederom afgewerkt met sierbestrating.

Algemeen
- Strak gestuukte wanden door de gehele woning;
- Volledig geïsoleerd, HR glas in de gehele woning en een definitief Energielabel B;
- Retour vloerverwarming in de keuken en de badkamer;
- De woning is gelegen in een verkeersarme wijk, en heeft de voorzieningen op loopafstand;
- Korte afstand van Tilburg, Poppel (10 minuten) en Eindhoven (25 minuten);
- Dit pand dient u beslist gezien te hebben voor een juiste indruk.


Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!