Helaas, dit pand is verkocht

5095 BK Hooge Mierde

Brochure

Omschrijving

Halfvrijstaande woning met berging en overkapping gelegen op een perceel van 314 m2.

Deze halfvrijstaande woning staat op een fraaie hoekkavel in een rustige woonwijk in Hooge Mierde. De woning is gebouwd in 1976 en opgetrokken met materialen uit die periode. De woning is voorzien van vloer-, spouw-, dakisolatie en zowel beneden als boven van HR++ glas in hardhouten kozijnen. De kavel is met 314 m2 royaal en de brede achterom maakt het mogelijk om de huidige berging om te bouwen tot een garage en carport.

Indeling woning
Begane grond
Via de entree kom je in de hal welke toegang geeft tot het toilet (fonteintje, radiator, ontluchting) de meterkast (4 groepen) en de trapopgang naar de 1e verdieping. De woonkamer bestaat uit twee gedeelten. De voorzijde is royaal en praktisch ingericht als zitgedeelte van de woonkamer. Kenmerkend zijn de royale raampartijen waardoor er veel lichtinval is. De vloer is voorzien van een lichte tegelvloer en de wanden en plafonds zijn gestukt. Het achterste deel van de woonkamer staat in open verbinding met de keuken en is qua formaat en situatie een soort ‘leefkeuken’ met zicht op de achtertuin. De aansluitende keuken is netjes met een losse SMEG-fornuis (ter overname).

1e verdieping
Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping. Deze geeft toegang naar de 3 slaapkamers, de badkamer en de trap naar de 2e verdieping.
De slaapkamers zijn van verschillende afmetingen, maar allen royaal genoeg. De afwerking is vergelijkbaar met laminaat op de vloer en gestukte wanden en plafonds. Op alle kamers komt voldoende daglicht binnen en 2 kamers hebben een inbouwkast c.q. bergruimte onder de dakschuinte. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, inloopdouche en bad. Ook de aansluiting voor de wasmachine is hier aanwezig.

2e verdieping
Via een vaste (smalle) trap kom je op de 2e verdieping die uit twee gedeeltes bestaat. Eerst kom je op de ‘voorzolder’ waar de cv-ketel Remeha Atlanta (2017) hangt. Daarna kom je op een royale 4e slaapkamer met Velux dakraam.

Buitengebeuren
De voortuin is onlangs onderhoudsvrij aangelegd. De inrit is vrij lang en geeft plaats voor het stallen van meerdere voertuigen. Via een brede poort kom je in de achtertuin die ligt op het zuidwesten, dus veel zonlicht. De privacy in de tuin is meer dan prima, mede doordat er achter deze woning een open veld ligt zonder bebouwing. Meteen achter de woning staat een fraaie overkapping en achter in de tuin een berging. Het perceel heeft een nette terreinafscheiding. Overigens ligt er langs de woning eveneens een flinke groenstrook, waardoor er erg veel rust en ruimte rondom deze woning ontstaat.

Voor de liefhebber is het mogelijk om op eigen terrein een flinke garage en carport te plaatsen. Ook het bijkopen van grond achter deze woning is mogelijk.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!