Helaas, dit pand is verkocht

5528 BB Hoogeloon

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning met garage gelegen op een perceel van 556 m2.

Deze vrijstaande woning ligt op een prachtige rechte kavel van maar liefst 556 m2. De tuin is zuidoost gelegen dus meer dan voldoende zoninval in de tuin. De woonlocatie is rustig met alleen bestemmingsverkeer en de dorpse voorzieningen zijn ‘om de hoek’. De woning is gebouwd in 1961 en voor een groot deel nog in dezelfde originele staat. Een nieuwe bewoner zal dus rekening moeten houden met modernisering van de woning, maar dan zijn er ook grote mogelijkheden om hier je droomhuis te realiseren.

Kenmerken:
- Bouwjaar: 1961,
- Perceel: 556 m2,
- Inhoud woning: ca. 395 m3.
- Woonoppervlakte: ca. 106 m2,
- Aantal slaapkamers: 4,
- Kunststof kozijnen/ dubbele beglazing,
- Energielabel: in aanvraag,
- Ligging: rustige woonlocatie.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal van de woning welke toegang geeft tot de trap naar de 1e verdieping, de meterkast en de doorgang naar de keuken. De leefkeuken heeft een mooie omvang en is voorzien van een inbouwkast, de keukenopstelling zelf is eenvoudig. Vanuit de keuken heb je eveneens toegang tot een diepe kelder.
De woonkamer heeft flinke raampartijen en zodoende voldoende lichtinval. De originele kozijnen zijn vervangen door kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Achter de keuken ligt de bijkeuken met de badkamer (douche/wastafel) het toilet en verder veel bergruimte.

1e verdieping
Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers. Ook hier zijn kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De kamers zijn grotendeels vergelijkbaar qua afwerking met verschil in plafondbekleding en de aanwezigheid van inbouwkasten. Op de gang is een wastafel geplaatst.

2e verdieping
Via een vlizotrap kom je op de 2e verdieping die gebruikt wordt als bergzolder. Hier staat de verwarmingsketel. De geiser voor het warme water is in de keuken geplaatst.

Garage/berging
Aan de linkerzijde van het pand staat een lange garage/berging. Aan de andere kant is een extra berging geplaatst met een overkapping.

Buitengebeuren
Je kunt bij deze woning via twee kanten achterom. Aan de ene kant is een inrit aanwezig, aan de andere kant is het mogelijk om deze alsnog te realiseren. De achtertuin is erg ruim van omvang en de erfafscheiding is netjes. De privacy in de tuin is meer dan prima en de totale omvang van de kavel maakt dat er voor de koper mogelijkheden zijn om woning e/o garage uit te bouwen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!