Helaas, dit pand is verkocht

5528 NA Hoogeloon

Brochure

Omschrijving

Deze landelijk gelegen vrijstaande woning staat op een kavel van maar liefst 760 m2

Deze landelijk gelegen vrijstaande woning staat op een kavel van maar liefst 760 m2. De bovenverdieping van de woning is volledig verbouwd. Voor de benedenverdieping zijn de plannen gemaakt, de tekeningen beschikbaar, maar die gaat de huidige eigenaar niet meer uitvoeren. Aansluitend aan de woning is een nieuwe grote garage/ berging gerealiseerd met een extra hoge toegangsdeur, een geweldige ruimte voor iemand met een hobby m.b.t. auto’s of tractoren. Rondom de woning is erg veel ruimte beschikbaar.

Kenmerken
• Kavel 760 m2 groot,
• Landelijke ligging op een hoekperceel,
• Bovenverdieping volledig gemoderniseerd,
• Voor benedenverdieping verbouwingstekening beschikbaar,
• Nieuwe, grote modern uitgevoerde garage/berging gerealiseerd.

Begane grond
Zoals vermeld is de begane grond nog niet gemoderniseerd. De toekenningen c.q. plannen zijn gemaakt en beschikbaar. Zie ook de impressie begane grond in de brochure.

De L-woonkamer is royaal van opzet met voldoende lichtinval. De wanden en plafonds zijn strak gestukt. Op de benedenverdieping zijn houten kozijnen met (nagenoeg alle ramen) dubbel glas. De kamer staat in open verbinding met de keuken die netjes, maar eenvoudig van opzet is. De werkruimte van de L-keuken is meer dan voldoende.

Vanuit de keuken loop je door naar de ‘oude’ bijkeuken en van daaruit door naar de nieuwe bijkeuken. Deze nieuwe bijkeuken is voorzien van tegels met vloerverwarming. Hier is ook de toiletruimte (toilet, urinoir, fonteintje) en extra aanrecht aanwezig.

1e verdieping
Vanuit de hal heb je toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en waskamer op deze verdieping. De bovenverdieping is netjes afgewerkt en gemoderniseerd met strak gestukte wanden en plafonds, inbouwspotjes en laminaat. Op de bovenverdieping zijn kunststof draai/kiep kozijnen en dubbele beglazing aanwezig.

De grootste slaapkamer is fraai opengewerkt tot in de nok van de woning. Hier is ook een stukje extra zolderverdieping gerealiseerd. De 2e slaapkamer op deze verdieping is op dezelfde wijze afgewerkt. Daarnaast is er een waskamer met aansluitingen voor de wasmachine en droger. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van vloerverwarming. Verder is er een royale tweepersoons inloopdouche, dubbele wastafel, toilet, designradiator en natuurlijke ventilatie.

Garage/berging
Vanuit de ‘nieuwe’ bijkeuken loop je door naar de L-vormige garage/bergplaats. De grote (ca. 4x4 m) op afstand bedienbare elektrische deur maakt dat je hier ook met grotere voertuigen binnen kunt. De vloer en wanden zijn netjes afgewerkt en naast erg veel stopcontacten is ook hier vloerverwarming, een brug en een stortbak aanwezig. Over een groot gedeelte van de garage bevindt zich een verdieping als extra bergruimte. In de garage bevindt zich ook de meterkast (modern/veel groepen) en de verdeler van de vloerverwarming.

Buitengebeuren
Rondom de woning is erg veel ruimte. De kavel is met een oppervlakte van 760 m2 royaal en de ligging op een hoekperceel maakt dat er van verschillende kanten toegang is. Dat maakt ook dat de aanleg van inrit en tuin naar ieders keuze aangepast kan worden. Op dit moment is de kavel gedeeltelijk bestraat, is er een stukje wei met dieren met nachtverblijf aanwezig. De erfafscheiding is netjes met laurier en beukenhaag. De landelijke vrije ligging zal menigeen bevallen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!