Helaas, dit pand is verkocht

5096 BK Hulsel

Brochure

Omschrijving

Leuke, instapklare middenwoning met overkapping en berging.

Leuke, instapklare middenwoning met overkapping en berging. Deze woning heeft verrassend veel binnenruimte en biedt met haar 4 slaapkamers kansen aan zowel de starters als jonge gezinnen. De woning is gelegen in het centrum van Hulsel nabij de weg richting Bladel met voorzieningen. Het is hier heerlijk rustig en landelijk wonen!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 104 m2
- Inhoud 365 m3
- Perceeloppervlakte 128 m2
- Ligging: Deze woning is gelegen in Hulsel, een dorp met een kleine 1000 inwoners. Hulsel kent enkele voorzieningen en staat in goede verbinding met de grotere dorpen Bladel en Reusel. Het is hier heerlijk rustig en landelijk wonen!
- Duurzaam: volledig geïsoleerd, HR++ beglazing.
- Houten kozijnen en loopdeuren.
- Vloerverwarming op de begane grond en radiatoren op de eerste verdieping. Verwarming middels Cv-combiketel (Remeha Calenta 2012).
- Mechanische ventilatie aanwezig
- Tuin: onderhoudsvriendelijk aangelegd en gelegen op het zuidwesten.
- Bijgebouwen: fraaie overkapping en handige fietsenberging.

Onderstaand treft u een korte omschrijving van de indeling van de woning:

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree. Een ruime binnenkomst met genoeg plaats voor het opbergen van schoenen en jassen. In de hal is verder aanwezig de meterkast (6+2 groepen), toilet (vrijhangend toilet met fonteintje), trapopgang naar de eerste verdieping en de doorgang naar de woonkamer.

Aangekomen in de woonkamer treft u eerst de keuken. Betreft een moderne, U-vormige keukenopstelling met alle benodigde apparatuur: vaatwasser, combimagnetron, afzuigkap, 5-pits gasstel, koelkast, diepvries, RVS-spoelbak. Verder veel werkruimte en voldoende bergruimte. De kookliefhebber zal verrast zijn door de mogelijkheden van deze keuken. De keuken staat in open verbinding met de rest van de ruimte; de woonkamer. Er is allereerst plek voor een grote eettafel en vervolgens een zitgedeelte. Daar tussenin zit nog een vaste opbergkast deels onder de trap weggewerkt, deze is wederom verrassend groot. Het zitgedeelte is ruim en licht door de grote schuifpui en de loopdeur. De achterzijde van de woning bestaat nagenoeg volledig uit beglazing.

Eerste verdieping
De overloop van de eerste verdieping geeft toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. Op de overloop in een nisje zijn -netjes en uit het zicht- de aansluitingen voor de wasmachine en de droger gerealiseerd. Twee van de slaapkamers zijn momenteel in gebruik als wasruimte/werkruimte maar kunnen prima dienst doen als (kinder-)slaapkamers. De ouderslaapkamers royaal van formaat en beschikt tevens over een vaste ingebouwde kast. Twee slaapkamers beschikken over een uitzonderlijk hoge dakkapel. Qua afwerking zijn alle kamers vergelijkbaar. De badkamer is modern en is voorzien van een ruime inloopdouche, hangend toilet, designradiator en badmeubel.

Tweede verdieping
Grote zolderverdieping met 2 dakramen, vaste kast met daarin de mechanische ventilatie box en opstelling Cv-installatie (HR combiketel, Remeha Calenta 2012). Fijne ruimte voor het opbergen van (veel) spullen of om in gebruik te nemen als 4e slaapkamer.

Buitengebeuren
Op het zuidwesten georiënteerde achtertuin (vanaf de middag tot het einde van de avond zon), onderhoudsvriendelijk aangelegd met grotendeels verharding en kunstgras maar ook enkele borders met vaste planten. Er is een fraaie overkapping gerealiseerd waar u in de schaduw kunt zitten en de avondjes in de zomer verlengd kunnen worden. Verder is er in de achtertuin een houten fietsenberging met elektra aanwezig en kunt u de tuin middels een achterom (recht van overpad) bereiken.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!