Helaas, dit pand is verkocht

5094 EP Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met ruime garage en grote achtertuin.

Deze royale vrijstaande woning met eveneens een grote garage met verdieping ligt op een rustige locatie in Lage Mierde op een steenworp afstand van Tilburg. De kavel is met 804 m² groot en ligt fraai over de volle breedte achter de woning. Rust, ruimte en privacy zijn woorden die passen bij het gevoel wat ontstaat op deze locatie.

Begane grond

Via de hal heb je toegang tot de woonkamer, meterkast (10 groepen) en de extra kamer op de benedenverdieping.

Extra kamer: direct aansluitend aan de hal ligt deze royale kamer die gebruikt zou kunnen worden als slaapkamer, maar ook prima te gebruiken is voor beroep/bedrijf aan huis, speelkamer, thuiswerkplek of dergelijke.

De woonkamer is groot en de flinke raampartijen aan de voorkant en schuifpui aan de achterkant zorgen voor en lichte ruimte. Het uitzicht vanuit de kamer op de tuin is bovendien prachtig. Op de vloer ligt op de hele begane verdieping een leisteenvloer en er is tevens een schouw met open haard aanwezig.

De keuken staat in open verbinding met de kamer en is in 2018 volledig vernieuwd. De aanwezige apparatuur (vaatwasser, koelkast, inductie kookplaat, afzuigkap) is van degelijke merken zoals Siemens en Novy. De keuken is afgewerkt met een composiet blad.

In de bijkeuken is de aansluiting voor wasmachine en droger en hier bevinden zich verder het toilet en een bergkast.

1e verdieping

Op deze 1e verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer aanwezig.

De badkamer is royaal van opzet, volledig betegeld. Naast een groot hoekbad is er een douche en wastafel met veel bergruimte.

Slaapkamers 1-2-3 zijn verschillend van afmeting, maar allemaal royaal tot zelfs zeer groot. Alle kamers hebben een opbergruimte en op één van de slaapkamers is toegang tot een extra berging waar de cv-ketel hangt (NEFIT 2018)


Buitengebeuren

De garage is groot en de vloer is volledig betegeld. Tevens is hier verwarming aanwezig en is over de totale oppervlakte een verdieping aangebracht waardoor er erg veel bergruimte aanwezig is. Hier staat ook de pomp opgesteld voor het grondwater.

Aan de kant van de garage is een flinke inrit en een vrij (gedeeltelijk overkapte) achterom. Aan de andere kant is er voor de liefhebber de mogelijk om een 2e achterom te creëren om met caravan of camper achterom te kunnen. Verder is de tuin netjes aangelegd en onderhouden en is er een nette erfafscheiding met de buren aanwezig. In deze tuin is het genieten van de mooie dagen en is er altijd een plaatsje in de zon of schaduw, wat men wenst.


Kenmerken:
- Royale woning met grote garage.
- Aan beide kanten van de woning een achterom (mogelijk).
- Kavelgrootte 804 m².
- Nefit cv-ketel uit 2018.
- Nieuwe keuken uit 2018 met kwaliteitsapparatuur.
- Mooie woonlocatie.
- Afstand tot Tilburg minimaal.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!