Helaas, dit pand is verkocht

5094 HA Lage Mierde

Brochure

Omschrijving

Fraaie, instapklare tweekapper met garage, berging en overkapping.

Fraaie, instapklare tweekapper met garage, berging en overkapping. Deze woning is perfect onderhouden en kent een moderne afwerking. De uitgebouwde woning beschikt over verrassend veel binnenruimte met o.a. vier slaapkamers, kantoor en berging met vliering. De leefruimte op de begane grond is royaal te noemen qua oppervlakte. In de verzorgde achtertuin is een geweldige houten overkapping aanwezig. De woning is gelegen op korte afstand van een speelweide. In de Zandhorst is het heerlijk wonen!

Kenmerken
• Woonoppervlakte 144 m2
• Inhoud ca. 500 m3
• Perceeloppervlakte 279 m2
• Bouwjaar 1990
• Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk aan een rustige weg nabij een speelweide
• Moderne afwerking, luxe badkamer
• Voorzieningen:
o Garage
o 2 overkappingen, waarvan één uitgevoerd in fraaie Douglas houten balken
o Kantoorruimte/hobbyruimte
o Berging met vliering
o Inrit met plaats voor 2 auto’s
• Duurzaam:
o Nagenoeg geheel voorzien van dubbelzijdige beglazing
o Isolatiemateriaal toegepast
o 12 zonnepanelen (2019)
o Verwarming en warm water middels Atag Cv-ketel uit 2010
o Energielabel C

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
U betreedt de woning via de hal/entree met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer middels een fraaie geheel glazen deur. De woonkamer is inricht met een gezellige zithoek aan de voorzijde, en is uitgebouwd aan de achterzijde. Er is een gashaard voorzien voor verwarming en sfeer. Het geheel is modern afgewerkt. De open keuken is in hoekopstelling en voorzien van 5-pits gasstel, afzuigkap, 1,5 RVS spoelbak en achterwand, vaatwasser, combi-oven en koelkast. Er is een ruime eethoek met veel lichtinval dankzij de lichtstraat. De dubbele openslaande deuren zorgen voor een verbinding met de achtertuin.

Er is een inpandige verbinding met de garage. De garage is uitgevoerd met pantry, er is ruimte voor een extra vriezer/koelkast en natuurlijk voor het stallen van fietsen. Teruggekeerd in de woonkamer/keuken is er ook een verbinding naar het kantoor. Dit betreft een multifunctionele ruime welke ook gebruikt zou kunnen worden als speelkamer/hobbyruimte etc. Achter het kantoor ligt nog een berging met vliering. In de vliering zit erg veel opbergruimte.

Eerste verdieping
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers. Alle kamers zijn afgewerkt in moderne kleuren en diverse moderne radiatoren. Met name de ouderslaapkamer is van royaal formaat. De laatste slaapkamer is voorzien van een dakkapel. De badkamer is luxe en modern. Compleet uitgevoerd met een douche met glazen wand, ligbad, dubbele wastafel, toilet en radiator. Ook hier is een dakkapel aanwezig waardoor de badkamer van mooi formaat is.

Tweede verdieping
Zolderverdieping opgedeeld in voorzolder en slaapkamer. In de voorzolder treft u de Cv-installatie (Atag 2010) met aansluiting voor wasmachine en droger, verwerkt in een fraaie houten pantry met wastafel. Een dakraam en raampartij zorgen voor voldoende lichtinval en ventilatie. Vervolgens treffen we nog een vierde slaapkamer met dakraam.

Buitengebeuren
De voor-en achtertuin zijn beide goed verzorgd. In de achtertuin ligt een fraaie graspartij en er is een deel verhard met tegelwerk. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten. Tegen de woning is een overkapping gerealiseerd met inbouwspots. Daarnaast is er nog een vrijstaande overkapping, uitgevoerd in fraaie Douglas houten balken met elektra aansluitingen. De grondspots langs het pad geven in combinatie met de overige tuinverlichting een zeer fraai beeld in de avond. Het is hier goed toeven!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!