Helaas, dit pand is verkocht

5575 AE Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Gerenoveerde vooroorlogse hoekwoning met garage/berging gelegen op 390 m2 aan de Dorpstraat 102 te Luyksgestel. Deze hoekwoning ligt aan de doorgaande weg, nabij het centrum.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (8 groepen + 2 aardlekschakelaars), trapopgang naar 1e verdieping heeft u toegang tot de woonkamer (31 m2) met veel natuurlijk lichtinval. De woonkamer heeft een houtkachel en dubbele openslaande deuren naar het terras. Vanuit de woonkamer komt u in de semi-open keuken (11 m2) met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, RVS spoelbak, combi-oven, vaatwasser, koelkast, trapkast en voldoende boven- en onderkasten. Via de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine, droger en Cv-installatie (Radson 1997) en een gekoppelde Radson warmwaterboiler (1997). Vanuit de bijkeuken heeft u toegang tot de achtertuin. Verder is in de bijkeuken het gastentoilet gesitueerd. Aansluitend aan de bijkeuken komt u in de badkamer (6,70 m2) met ligbad, douchecabine, vaste wastafel en designradiator.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (17 – 5,5 – 10 m2) waarvan 2 met een dakkapel en allen voorzien van een laminaatvloer. Verder treft u op de 1e verdieping en separaat toilet aan met mechanische ventilatie. Tevens heeft u vanuit de overloop via een buitendeur toegang tot het platte dak van de aanbouw.

2e verdieping:

Via vaste trap kunt u naar de 2e verdieping waar een 4e slaapkamer (14,5 m2) is gerealiseerd met een grote dakkapel en bergruimte onder kapschuinte.

Buitengebeuren:

Via een diepe inrit met afsluitbare carport komt u in de achtertuin. Volledig omheinde achtertuin met gazon, borders met vaste planten, sierbestrating, carport en garage/berging (21 m2/10 m2) met elektra. In de garage zit de opstelling voor de grondwaterpomp en –put. Beregeningsinstallatie heeft vaste sproeipunten in de achtertuin. Aan het eind van het perceel is nog een extra berging/opslagruimte gecreëerd. Voortuin met bomen en sierbestrating.

Algemeen:

Volledig voorzien van dubbele beglazing.

Woonkamer en keuken zijn voorzien van vloerenverwarming.

Voorzien van hardhouten ramen en kozijnen (m.u.v. de keuken).

Dak-/spouwmuurisolatie toegepast.

Dakpannen vernieuwd in 2016.

Regeninstallatie met grondwaterpomp en -put.

Achtertuin is Noord-West gelegen.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!