Helaas, dit pand is verkocht

5575 BA Luyksgestel

Omschrijving

Hoekwoning met berging gelegen op 205 m2 aan de Burg. Magneestraat 15 te Luyksgestel. Deze woning heeft een vrije achterom met gezellige achtertuin in het centrum van Luyksgestel.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (4 groepen), gastentoilet (met fonteintje), trapopgang naar 1e verdieping, trapkast met aansluiting wasmachine heeft u toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer. De woonkamer (25 m2) heeft veel natuurlijk lichtinval (doorzonkamer) en een houtkachel. Vanuit de woonkamer komt u via de hal in de keuken (7 m2) met 4-pits gasstel, afzuigkap, combi-oven, koelkast, RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is de gezellige achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (12,2 – 12,75 – 6 m2) en een badkamer (3,5 m2) met vaste wastafel en inloopdouche.

2e verdieping:

Via een vlizotrap gaat u naar de 2e verdieping en komt u op de bergzolder met de Cv-installatie (Nefit Ecomline HR 1998).

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met sierbestrating, gazon en borders en vaste planten. De achtertuin heeft 2 afsluitbare poorten, één aan de achterzijde en één vrije achterom aan de zijkant van de woning. In de achtertuin staat tevens een berging (7,2 m2) met bitumineus dak en een overkapping voor kliko’s, tuingereedschap en houtopslag. De vrije achterom aan de zijkant van de woning is beklinkerd. De voortuin is aangelegd met vaste planten. Vóór de voortuin is voldoende parkeergelegenheid.

Algemeen:

Nagenoeg geheel voorzien van dubbele beglazing.

De woning is deels voorzien van nieuwe dakpannen (2016).

Achtertuin is Noord-Oost gelegen.

De woning is direct aanvaardbaar en ziet er zowel van buiten als van binnen uitstekend verzorgd uit.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!