Helaas, dit pand is verkocht

5575 BH Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Instapklare, zeer ruime en uitstekend onderhouden tweekapper aan de Prins van Luikstraat 31 te Luyksgestel met garage/berging op een perceel van 225 m2 gelegen en een op het Zuiden gelegen achtertuin.


Indeling;

Begane grond;

Via de hal/entree met meterkast (11 groepen en aardlekschakelaars) en ruim toilet met fonteintje heeft u toegang tot de living. De Z-vormige living (34,5 m2) heeft veel natuurlijk lichtinval en een open verbinding met de keuken. De keuken is uitgevoerd met een composiet blad, inductiekookplaat, RVS afzuigkap, combi-magnetron (2017), koelkast, vaatwasser, RVS spoelbak en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is tevens de achtertuin bereikbaar. Tevens gaat u vanuit de living middels een vaste trap naar de 1e verdieping, naast de trapopgang bevindt zich een trapkast met hierin de vloerverwarmingsunit.

1e Verdieping;

Zoals gezegd gaat u vanuit de living via een vaste trap naar de 1e verdieping (afgesloten via een toegangsdeur). Aan de overloop liggen 3 slaapkamers (15 m2- 13,2 m2 – 12,5 m2). De slaapkamers hebben allen voldoende natuurlijk lichtinval waarbij op een van de slaapkamers een wastafel met warm- en koudwater aanwezig is. Verder bevindt zich op de 1e verdieping de moderne badkamer met ligbad, grote inloopdouche (regendouche), wandcloset en vaste wastafel. De badkamer is verder uitgevoerd met een geïntegreerd radiosysteem en heeft een dakraam voor natuurlijke ventilatie.

2e Verdieping:
Via vaste trap komt u op de 2e verdieping met hierop de 4e slaapkamer en een bergzolder. De 2e verdieping is volledig afgewerkt met kastruimte/inbouwkasten waaronder kastruimte onder kapschuinte. Op de 2e verdieping bevindt zich ook de Cv-installatie (Vaillant HR Solide 2009).
Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met aanpandige garage/berging en achterom via de garage. Achter de garage (via de garage bereikbaar) bevindt zich de berging met hierin de aansluitingen wasmachine en droger op stahoogte. De achtertuin is volledig Zuid gelegen en heeft een gezellig prieeltje met sierbestrating en kunstgras. Het terras is tevens uitgevoerd met terrasverwarming. Verder beschikt de woning over een afsluitbaar separaat fietsenhok van 8,5 m2.

Algemeen;

- Dak-, spouwmuur- en vloerisolatie.
- Geheel voorzien van thermopane beglazing.
- Vloerverwarming op de begane grond en de badkamer.
- Voegwerk in 2015 geheel vernieuwd.
- De gehele woning is voorzien van kunststof kozijnen en ramen m.u.v. de voor- en achter
deuren (hardhout).
- Rolluiken op de 1e verdieping.
- Daken (pannen en mastiek) vernieuwd in 2016.
- Zonneluifel aan de achterzijde.
- Glasvezel aanwezig.
- Bouwjaar 1978.
- Perceeloppervlakte 265 m2.
- Inhoud ca. 320 m3.

KORTOM EEN TWEEKAPPER DIE U GEZIEN MOET HEBBEN.

Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl of bellen met Jan Willems, makelaar OG +31653146364.

Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!