Helaas, dit pand is verkocht

5575 AR Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaand woonhuis met garage/berging op 816 m2 in het centrum van Luyksgestel, op loopafstand van voorzieningen.

Begane grond:

Hal met toilet en meterkast (8 groepen + aardlekschakelaar) en trapopgang naar 1e verdieping. Vanuit de hal komt u vervolgens in de keuken met ingebouwde provisiekast en kelder-/trapkast. De keuken is uitgevoerd met een 4-pitsgasstel, afzuigkap, RVS spoelbak en koelkast (defect). Vanuit de keuken komt u enerzijds in de bijkeuken en anderzijds kunt u vanuit de keuken naar de woonkamer. Het betreft een doorzonkamer met veel natuurlijk lichtinval. In de bijkeuken bevindt zich de Cv-installatie (NEFIT TURBO HR 1991) en de aansluitingen wasmachine en droger. De bijkeuken geeft tevens toegang tot de achtertuin/terras. Teruggekeerd in de hal kunt u via een vaste trap naar de 1e verdieping.

1e verdieping:

Aangekomen op de 1e verdieping geeft de overloop toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben veel natuurlijk lichtinval en de badkamer is uitgevoerd met een vaste wastafel, inloopdouche en toilet (sanibroyeur).

2e verdieping:

Via een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar waarop zich de warmwaterboiler (80 liter) bevindt.

Buitengebeuren:

De achtertuin is volledig omheind en Zuid gelegen. In de achtertuin staat een vrijstaande garage/berging en tussen de garage en het woonhuis bevindt zich een afsluitbare poort.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!