Helaas, dit pand is verkocht

5575 AV Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Ruime instapklaar vrijstaand woonhuis met garage op 516 m2 ondergrond.

Ruim instapklaar vrijstaand woonhuis met garage op 516 m2 ondergrond aan de Stronk 1 te Luyksgestel. Deze woning ligt op loopafstand van het centrum en de achtertuin biedt veel privacy.

Indeling:

Begane grond:

Via de ruime hal/entree met meterkast (13 groepen met aardlekschakelaars), toilet met fonteintje, vaste open trap naar 1e verdieping heeft u toegang tot de living. De ruime living heeft veel natuurlijk lichtinval, een houtkachel, een schuifpui welke toegang geeft tot de achtertuin en toegang tot de dichte keuken. De keuken is uitgerust met 1,5 RVS spoelbak, 5-pits gasstel, afzuigkap, oven, combi-oven, koelkast, vaatwasser en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken is tevens de achtertuin bereikbaar.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree kunt u met een open vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben natuurlijk lichtinval, waarbij de ouderslaapkamer een dakkapel heeft met ensuite een inloopkast alsmede extra opbergruimte onder kapschuinte. De overige twee slaapkamers hebben een balkon en beide slaapkamers zijn tevens voorzien van een velux dakraam met elektrisch rolluik. De badkamer heeft naast een dakkapel een ligbad, een wastafel, een toilet en een inloopdouche.

2e verdieping:

Vanuit de overloop is middels met een vlizotrap de bergzolder bereikbaar. De bergzolder heeft een velux dakraam en op de zolder hangt de omvormer van de zonnepanelen.

Buitengebeuren:

Aanpandige garage met openslaande garagedeuren. In de garage hangt de Cv-installatie (Intergas HR Eco 2016) en bevindt zich de vloerverwarmingsunit. Het achterste gedeelte van de garage is omgebouwd tot wasruimte met aansluitingen wasmachine en droger en vaste kasten. In deze ruimte zit tevens de grondwaterpomp van de regeninstallatie. Verder is de garage verlengt met een fietsenberging. Tevens heeft de woning een volledig omheinde achtertuin met bomen, struiken, sierbestrating, gazon en vaste planten. Het perceel is aan de achterzijde middels afsluitbare poort eventueel te bereiken of te verlaten. De woning heeft een kleine overkapping aan de achterdeur/garagedeur. Verder een vrije achterom met hier de kliko-opbergplaats en een overdekt houthok. Aan de andere zijde van de woning is een oprit met 2 parkeerplaatsen op eigen terrein. De voortuin is uitgerust met hagen, vaste planten, bomen en sierbestrating.

Algemeen:

- Spouwmuurisolatie.
- Vloerisolatie met vloerverwarming op de begane grond.
- Warmtepomp (hybride).
- 17 zonnepanelen aanwezig.
- Hardhouten kozijnen en ramen met dubbele beglazing en horren.
- Screens aan de schuifpui en deels op de 1e verdieping.
- Regeninstallatie in voor- en achtertuin met grondwaterput.
- De achtertuin is Zuid-West gelegen.
- In het centrum gelegen met zicht op de kerktoren.
- De woning moet u gezien hebben!


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!