Helaas, dit pand is verkocht

5575 BK Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Ruim geschakeld halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage

Verrassend ruim geschakeld halfvrijstaand woonhuis met inpandige garage gelegen op 239 m2 aan de Ridder van Dinterstraat 27 te Luyksgestel. Gelegen in een kindvriendelijke wijk nabij het centrum.

Indeling:

Begane grond:

Via de hal/entree met meterkast (7 groepen met aardlekschakelaars), gastentoilet (met fonteintje), trapkast, trapopgang naar de 1e verdieping, komt u in ruime de woonkamer (type U-kamer) met veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken met 1,5 RVS spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met extra kastruimte en een extra spoelbak met warm-/koud water. Vanuit de bijkeuken is zowel de inpandige garage als de achtertuin bereikbaar. De garage heeft openslaande garagedeuren, elektra en wateraansluiting.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal/entree komt u via de trapopgang op de 1e verdieping. Aan de overloop treft u een 3-tal slaapkamers aan, waarvan één met inbouwkast en dakkapel. Overigens alle slaapkamers hebben natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie. Verder ligt aan de overloop een badkamer met toilet, vaste wastafel, ligbad en douchecabine en heeft de badkamer natuurlijke ventilatie.

2e verdieping:

Vanuit de overloop is tevens de 2e verdieping middels een vaste trap bereikbaar. Op de 2e verdieping annex bergzolder bevindt zich de Cv-installatie (ATAG Z-ready 2010).

Buitengebeuren:

Volledig omheinde achtertuin met ruime overkapping, sierbestrating, gazon, en vaste planten. In de achtertuin staat een schuurtje. De voortuin is uitgerust met enkele bomen, sierbestrating en kiezels. Verder beschikt de voortuin over een ruime oprit.

Algemeen:
- Leuke instapklare eengezinswoning.
- De woning heeft beperkte dakisolatie.
- Dubbele beglazing.
- Grondwaterput met pomp aanwezig.
- N-W gelegen achtertuin.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!