Helaas, dit pand is verkocht

5575 DR Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Nette afgewerkte tussenwoning op 137m2 met berging/overkapping en een vrije achterom

Zeer verrassende ruime en netjes afgewerkte tussenwoning op 137 m2 met berging/overkapping en een vrije achterom aan de Posthoorn 3 te Luyksgestel. Deze woning is gelegen in een jonge buurt met voldoende parkeergelegenheid en gelegen nabij het centrum van de gemeente Luyksgestel.

Begane grond:
Hal met trapopgang, meterkast (9 groepen inclusief 1 krachtstroomgroep en 2 aardlekschakelaars) en toegang tot de woonkamer. De woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval en in de woonkamer bevindt zich een trapkast/opbergkast. Aansluitend aan de woonkamer treft u de open keuken aan met inductie kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, RVS spoelbak, combi magnetron, koelkast en voldoende kastruimte. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met grote opbergkast en gastentoilet. Het toilet is voorzien van een fonteintje. De bijkeuken geeft eveneens toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal gaat u met een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers en een badkamer alsmede een vaste trap naar de 2e verdieping. De slaapkamers hebben allen natuurlijk lichtinval en natuurlijke ventilatie waarbij de slaapkamer aan de voorzijde van de woning is voorzien van een dakraam met verduistering. De badkamer is uitgevoerd met een vaste wastafel, toilet en ruime inloopdouche. De badkamer heeft tevens een dakkapel.

2e verdieping:
Middels een vaste trap op de overloop komt u op de 2e verdieping. Op de 2e verdieping is een technische ruimte gerealiseerd met Cv-installatie (ATAG 2018, condenserende ketel) en de WTW-installatie alsmede de aansluitingen voor wasmachine en eventueel droger. Verder kan op de zolder een 4e slaapkamer worden gerealiseerd met een dakraam aan de achterzijde voor natuurlijk licht en ventilatie.

Buitengebeuren:
Gezellige volledig omheinde achtertuin met gazon, sierbestrating, houten berging met elektra en overkapping alsmede een vrije achterom met afsluitbare poort.
De voortuin bestaat uit sierbestrating en kiezels.

Algemeen:

- Bouwjaar 2018.
- Gelegen op korte afstand van het centrum.
- Volledig geïsoleerd (energielabel A).
- Vloerverwarming begane grond en badkamer.
- Buitenkraantje aan de achterzijde.
- Glasvezel aanwezig.
- Noord gelegen achtertuin.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!