Helaas, dit pand is verkocht

5575 BW Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met grote garage/berging op een perceel van 430 m2 aan de Prins van Luikstraat 67 te Luyksgestel.

Degelijk gebouwd vrijstaand woonhuis met grote garage/berging op een perceel van 430 m2 aan de Prins van Luikstraat 67 te Luyksgestel. Het woonhuis ligt op loopafstand van het centrum en nabij voorzieningen.

Begane grond:

Ruime hal/entree met gastentoilet met fonteintje, meterkast (12 groepen met krachtstroom), open vaste trap naar 1e verdieping, toegang tot de keuken en toegang tot de woonkamer. Ruime woonkamer met veel natuurlijk lichtinval. Vanuit de woonkamer komt u in de keuken met RVS spoelbak, 4 pits-gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, koelkast en voldoende kastruimte. In de keuken bevindt zich de ruime kelderkast. Vanuit de keuken komt u in de bijkeuken met aansluitingen wasmachine en droger, een opbergkast met hierin de badgeiser en toegang tot de achtertuin.

1e verdieping:

Teruggekeerd in de hal gaat u via een open vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop zijn 4 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers hebben allen natuurlijk lichtinval en alle slaapkamers zijn voorzien van inbouwkast(en). De badkamer is voorzien van een inloopdouche, ligbad, vaste wastafel en toilet.

2e verdieping:

Middels een vlizotrap is de ruime begaanbare bergzolder bereikbaar met hier eventueel de mogelijkheid tot het realiseren van een 5e slaapkamer/hobbyruimte. Op de zolder bevindt zich de Cv-ketel (Rheem 1981)
Buitengebeuren:
Aan de achterzijde van de woning is een ruime overkapping aanwezig met toegang, vanuit de overkapping, tot de grote garage/berging. In de garage bevindt zich de grondwaterput. De garage heeft een separate loopdeur naast de kanteldeur. Verder is de garage uitgevoerd met een wasbakje met koudwater. De garage/berging heeft een luik naar begaanbare zolderruimte. In de achtertuin staat verder los tuinhuisje met elektra.
De achtertuin is verder volledig omheind en bevat vaste planten, sierbestrating, gazon en tuinverlichting. Eventueel is de achterzijde van de woning vanuit beide zijden bereikbaar, echter momenteel is één toegang geblokkeerd. De voortuin heeft hagen als natuurlijke erfafscheiding, vaste planten, gazon en een inrit bestaande uit sierbestrating. Parkeren op eigen terrein is mogelijk voor een 4-tal personenauto’s.

Algemeen:

- Volledig voorzien van enkele beglazing.
- Beperkte spouwisolatie.
- Alle slaapkamers zijn voorzien van parket.
- Rolluiken op de complete woning.
- Grondwaterput met pomp aanwezig.
- Buitenkraantje aanwezig.
- Eigen oprit voor een 4-tal personenauto’s.
- Zuid-Oost gelegen achtertuin.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!