Helaas, dit pand is verkocht

5575 AR Luyksgestel

Brochure

Omschrijving

Tussenwoning met berging gelegen op 170 m2, gelegen in een rustige, kindvriendelijke wijk tegenover een speelveldje.

Tussenwoning met berging gelegen op 170 m2 aan Kievit 18 te Luyksgestel. Deze woning ligt in een rustige, kindvriendelijke wijk, op loopafstand van het centrum en tegenover een speelveldje.

Indeling:

Begane grond:
Via de hal/entree met gastentoilet en fonteintje, meterkast (4 groepen met aardlekschakelaar), trapopgang naar 1e verdieping heeft u toegang tot de keuken. De keuken is uitgevoerd met een RVS spoelbak, 4-pitsgasstel, afzuigkap, oven en voldoende kastruimte. In de keuken bevinden zich verder de aansluitingen voor wasmachine/droger. In de keuken is verder een trapkast aanwezig en vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar. Vanuit de keuken komt u in de woonkamer. Deze is van het type doorzonkamer met voldoende lichtinval en heeft een schouw voor een eventuele houtkachel.

1e verdieping:
Teruggekeerd in de hal/entree gaan we via een vaste trap naar de 1e verdieping. Aan de overloop liggen 3 slaapkamers met veel natuurlijk lichtinval en een badkamer met inloopdouche met thermostaatkraan en vaste wastafel. Van de 3 slaapkamers hebben er 2 een schuifkastenwand. Op de overloop bevindt zich verder nog een separate opbergkast.

2e verdieping:
Vanaf de overloop kunt u via een vlizotrap naar de 2e verdieping. Deze verdieping is een ruime bergzolder met Velux dakraam. Hier bevindt zich de Cv-installatie (AWB, 2009 HUURKETEL).

Buitengebeuren:
Volledig omheinde achtertuin met serre, bereikbaar vanuit de keuken. De serre is van aluminium met schuifpui en losse toegangsdeur naar de achtertuin. De serre heeft automatisch bedienbare screens op het dak (somfy) en screens aan de voorzijde. De achtertuin is volledig verhard met sierbestrating. In deze bevindt zich verder nog een schuurtje met asbestvrije golfplaten. Het schuurtje is over de gehele breedte van de achtertuin. Via een deur in het schuurtje is een paadje aan de achterzijde van het perceel bereikbaar en geldt derhalve als achterom.
De voortuin is uitgevoerd met vaste planten en heeft sierbestrating.

Algemeen:
- Elektrisch rolluik aan de voorzijde van de woning
- Gedeeltelijke isolatie aan voor- en achtergevel.
- Vloerisolatie aanwezig.
- Vloerverwarming nog aan te sluiten (woonkamer).
- Geheel voorzien van dubbele beglazing in de woning (m.u.v. de achterpui).
- 1e en 2e verdiepingsvloer zijn van hout.
- Grondwaterput aanwezig.
- Buitenkraantje en afvoer in de serre.
- Glasvezel aanwezig.
- Achtertuin is Zuid gelegen.
- Gelegen nabij het centrum tegenover speelveldje.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Jan Willems, 0653146364 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!