Helaas, dit pand is verkocht

5534 AH Netersel

Brochure

Omschrijving

Degelijk gebouwde tweekapper met berging gelegen op een mooie rechte kavel van 309 m2.

Degelijk gebouwde tweekapper met berging gelegen op een mooie rechte kavel van 309 m2. Deze woning is gelegen aan het Beemke 40 te Netersel, een verkeersluwe, kindvriendelijke wijk. De woning is volledig geïsoleerd en beschikt over 3 slaapkamers met een mogelijkheid tot 4 slaapkamers.

Kenmerken
• Woonoppervlakte: 89 m2
• Inhoud ca. 336 m3
• Perceeloppervlakte 309 m2
• Bouwjaar 1989
• Gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met veel groenvoorzieningen
• Twee betonnen verdiepingsvloeren
• Basis afwerking
• Voorzieningen:
o Berging
o Uitbouw op de begane grond
o Inrit met plaats voor 2 auto’s
• Duurzaam:
o Dubbelzijdige beglazing op de begane grond
o Volledig geïsoleerd; energielabel C
o Verwarming en warm water middels Nefit Topline Cv-installatie uit 2008

Onderstaand treft u een omschrijving van de indeling van het object.

Begane grond
Hal/entree met meterkast, ruimte voor jassen e.d. en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is in Z-vorm en is in open verbinding met de keuken. Dit betreft een fijne, lichte ruimte dankzij de raampartijen. Er zijn fraaie hardstenen vensterbanken voorzien. Open, basis keuken in rechte opstelling. In de bestaande keukenopstelling is een RVS-spoelbak aanwezig. Vanuit de keuken bereiken we de bijkeuken. In de bijkeuken is een toiletruimte met hangend toilet en fonteintje voorzien. Verder is er een vaste kast voor opbergruimte en de doorgang naar de achtertuin. Teruggekeerd in de woonkamer gaan we via de trap naar de eerste verdieping, onder deze trap is een grote trapkast aanwezig.

Eerste verdieping
Aan de overloop van de eerste verdieping grenzen 3 slaapkamers, een badkamer en de vaste trap naar de eerste verdieping. De afwerking van de slaapkamers zijn redelijk vergelijkbaar. De wanden bestaan uit behang/spachtelputz en alle vloeren zijn voorzien van zachte vloerbekleding. Twee kamers zijn van mooi, groot formaat. Eén kamer is van minder groot formaat maar voldoende groot als slaapkamer, kinderkamer of kantoor. De badkamer is voorzien van ligbad, douchecabine, toilet, wastafel en mechanische ventilatie.

Tweede verdieping
Bruikbare zolderverdieping met dakraam en betonnen verdiepingsvloer. Hier hangt tevens de Cv-installatie (Nefit Topline uit 2008) en de mechanische ventilatie-unit.

Buitengebeuren
Langs de woning ligt een inrit met plaats voor 2 auto’s. Aansluitend een houten schutting met poort t.b.v. de achterom. Een berging van 2.90 meter bij 2.10 meter zorgt voor de nodige opbergruimte. De achtertuin is nog naar eigen smaak en wens af te werken en in te richten. Het formaat van de achtertuin is royaal. Als eyecatcher is er een grote perenboom aanwezig. Deze perenboom is het laatst zichtbare van de boomgaard voordat deze wijk gebouwd werd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!