Helaas, dit pand is verkocht

5534 AL Netersel

Brochure

Omschrijving

Vrijstaande woning uit 1965 met garage gelegen op een perceel van 413 m2.

Deze degelijk gebouwde en goed onderhouden woning stamt uit 1965. In vroegere jaren zijn er woningverbeteringen aangebracht, maar toch zal een nieuw eigenaar deze woning opnieuw willen moderniseren. De ruimte in de woning is prima en de mogelijkheden om, indien gewenst, uit te bouwen zijn aanwezig. De vrijheid, privacy en zoninval in de tuin maakt dat het hier heerlijk verblijven is. Aan de rechterkant is een lange inrit voor de stalling van meerdere voertuigen op eigen terrein met aansluitend een royale garage.

Kenmerken:
- Bouwjaar woonhuis 1965.
- Hoekperceel van ca. 413 m2 groot.
- Woonoppervlakte 114
- Lange inrit.
- Royale garage.
- Kunststof kozijnen.
- Dubbele beglazing.
- Nagenoeg alle ramen voorzien van rolluiken.

Indeling woning
Begane grond
De entree is ruim en geeft toegang tot de woonkamer, keuken, meterkast en de trap naar de 1e verdieping. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk en er is lambrisering aanwezig op o.a. de trap naar boven.

De woonkamer is van een mooi formaat met zowel aan de voor- als achterkant een flinke raampartij waardoor een lichte ruimte is ontstaan. In deze woonkamer is gedeeltelijk schoon metselwerk aanwezig. De keuken is een echte ‘leefkeuken’ met een fijn zicht op de straat langs de woning. Vanuit deze keuken is er toegang tot een verdiepte kelder (met raam) en de kooknis. De keuken is netjes met beperkt aanwezig apparatuur.

Achter de keuken is een portaal welke toegang tot de woning geeft vanuit de achterzijde. Vanuit het portaal loop je door naar een toilet met achterliggende badkamer voorzien van douche, wastafel en voorzien van een aansluiting voor de wasmachine. Ook de geiser hangt in deze volledig betegelde ruimte.

1e verdieping
Vanuit de overloop heb je toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn voorzien van houten plafonds en op elke kamer is een royaal raam aanwezig. Twee kamers zijn voorzien van ieder 2 inbouwkasten. De badkamer is volledig betegeld en er is een bad, toilet, bidet en wastafel aanwezig. Ook hier zorgt een raam voor de nodige ontluchting. De ramen, met kunststof kozijnen, zijn ook hier voorzien van rolluiken.

2e verdieping
Via een vlizotrap is de 2e verdieping bereikbaar. Deze is in gebruik als bergzolder. Hier staat de cv-ketel. De zolderruimte is in het verleden van binnenuit voorzien van isolatie.

Buitengebeuren
Aan de rechterzijde van de woning is een royale inrit beschikbaar met ruimte voor meerdere voertuigen. De garage is in spouw opgetrokken en met pannen gedekt. De garage is groot en grotendeels voorzien van een verdiepingsvloer. Ook hier kunststof raamkozijnen. De huidige achtertuin is netjes aangelegd en onderhouden en heeft volledige privacy. De tuin heeft daarnaast veel zoninval. Achter in de tuin staat een extra tuinhokje voor het opbergen van tuingereedschap. Er is een grondwaterput aanwezig met goed water zonder roestsporen. De achtertuin is netjes afgescheiden met een coniferenhaag en een ligusterhaag.

Bouwkavel Latestraat 1 Netersel
Direct achter deze woning staat nog een bouwkavel van ca. 400 m2 te koop.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!