Helaas, dit pand is verkocht

5091 Oost West en Middelbeers

Brochure

Omschrijving

Ruime goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning gelegen op een perceel van 419 m², in het centrum van Middelbeers met garage en privacy biedende achtertuin.

Ruime goed onderhouden twee-onder-een-kapwoning gelegen op een perceel van 419 m², in het centrum van Middelbeers met garage en privacy biedende achtertuin.

Begane grond:

De ruime hal/entree geeft u toegang tot de meterkast (8 groepen, 1 aardlekschakelaar), geheel betegeld gastentoilet met fonteintje en natuurlijke ventilatie, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De ruime woonkamer heeft veel natuurlijk lichtinval, stucwerkwanden en plafond, inbouwspots en een tegelvloer welke over de gehele begane grondvloer doorloopt voor een mooi geheel. Vanuit de woonkamer komt u aansluitend in de grote keuken met veel daglicht en voorzien is van veel boven en onder kasten, 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, combioven, koelkast en vaatwasser. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de geheel betegelde bijkeuken waar de aansluitingen voor de wasmachine en droger gesitueerd zijn. Verder beschikt de bijkeuken over een wastafel, grote inbouwkast en een deur welke toegang geeft tot de achtertuin.

Eerste verdieping:

Terugkerend in de hal kunt u via de brede trap naar de eerste verdieping. De overloop op deze verdieping geeft toegang tot 3 ruime slaapkamers, badkamer en vaste trap naar zolder. Alle 3 de slaapkamers hebben toevoer voor warm en koud water alsmede een afvoer. De ouderslaapkamer geeft toegang tot het platdak. Dit platdak biedt de mogelijkheid om gebruikt te worden als dakterras. Verder is deze slaapkamer voorzien van stucwerk wanden en plafond. De geheel betegelde badkamer heeft een douche, toilet, groot wastafelmeubel en design radiator.

Tweede verdieping:

Via de brede vaste trap komt u op de voorzolder. Op de voorzolder bevindt zich de cv-ketel (Remeha Calenta 2012), aansluitingen voor wasmachine en droger, een wastafel met warm en koud water en kastenwanden onder kapschuinte. Vanuit de voorzolder is de riante 4e slaapkamer te bereiken welke momenteel dienst doet als atelier.

Buitengebeuren:

Mooi aangeplante riante voortuin met oprit voor diverse auto’s. De voortuin is voorzien van vaste planten siergrind en straatwerk. Via de afsluitbare poort is de ruime achtertuin te bereiken. De tuin beschikt over een terras, vaste planten, volwassen bomen en een vlonder. In de achtertuin staat een stenen garage welke voorzien is van stroom.

Algemeen:

• Goed onderhouden woning;
• Privacy biedende achtertuin;
• Voorzien van dak, vloer en spouwmuur isolatie;
• Gelegen in het centrum van Middelbeers nabij alle voorzieningen;
• Gelegen in de driehoek van Eindhoven, Tilburg en ’s Hertogenbosch.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Dennis van Driel, 0614207657 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!