Helaas, dit pand is verkocht

5541 CT Reusel

Brochure

Omschrijving

Als u snel wilt ‘verhuizen’ is dit een woning die met recht instapklaar genoemd mag worden. Deze woning is in 2006 gebouwd en goed onderhouden.

Algemeen

De kavel ligt in het centrum aan een groen pleintje, waar alleen bestemmingsverkeer komt, met speeltoestellen en veel rust. Deze woning heeft een vrije achterom en een tuin die meer dan voldoende privacy geeft. Deze woning is gebouwd met moderne materialen en volledig geïsoleerd wat resulteert in het energielabel A.

Begane grond

Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot de trap naar de 1e verdieping en de woonkamer. Ook is hier de meterkast aanwezig. De meterkast heeft voldoende groepen en is modern uitgevoerd.

Woonkamer: In de woonkamer valt meteen de grote raampartij aan de voorkant op, waardoor er sprake is van veel lichtinval. Het uitzicht op het pleintje geeft volop rust. De vloer is betegeld en voorzien van vloerverwarming, net als de rest van de benedenverdieping. De wanden en plafonds zijn voorzien van stucwerk.

Keuken: De keuken zit aan de achterkant van de benedenverdieping en staat in open verbinding met de kamer, maar is toch voldoende afgescheiden. Er is een mooie keuken geplaats die voorzien is van de alle benodigde apparatuur (afzuigkap, kookplaat (keramisch), vaatwasser, combimagnetron, koelkast en diepvries) en heeft opvallend veel boven en onderkastjes waardoor veel bergruimte ontstaat. Kort bij de keuken is de kelderkast gesitueerd. Hier is ook de vloerverwarming aanwezig die bestaat uit diverse groepen.

Daarnaast is de toegang tot het toilet via een voorportaaltje. Het toilet is plafond hoog betegeld en voorzien van een hangend toilet en fonteintje. Hier is zowel mechanische als natuurlijke ventilatie aanwezig.

1e verdieping

Via de trap kom je op de hal van de 1e verdieping. Deze geeft toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. Er zijn twee royale slaapkamers aanwezig en eentje is wat kleiner van formaat. Zowel de wanden als plafonds zijn van stucwerk en er ligt laminaat op de vloer, welke mooi is doorgelegd over de hele verdieping.

Badkamer: De badkamer is voorzien van een inloopdouche, bad, vrij hangend toilet en badmeubel met wasbak. Ook is er een aansluiting voor wasmachine en droger aanwezig. Ook in de badkamer is mechanische en natuurlijke ventilatie aanwezig.

2e verdieping

Via een vlizotrap op de kleinste kamer kom je op een verrassend grote zolder. De zolder is zeer netjes afgewerkt met een mooie laminaatvloer. De wanden zijn gestukt. Deze zolder geeft voldoende ruimte om alle niet direct nodige spullen op te bergen. Hier hangt de cv-ketel uit 2006 en de unit voor de woonhuisventilatie. Twee raampjes op zolder zorgen voor de nodige ventilatie.

Tuin

Achter de woning is een tuin aanwezig die op dit moment volledig is bestraat. Een brede poort geeft vanuit een paadje toegang tot de tuin. De tuin is netjes afgewerkt met verlichting die vanuit de berging te bedienen is.

Berging: De vloer in de berging is betegeld en de berging is voorzien van veel bergruimte door stellingen en planken.

Kenmerken:

Volledig geïsoleerd.
Benedenverdieping voorzien van vloerverwarming.
Energie label A.
Dicht tegen het centrum gelegen in een rustige buurt.
Mooi vrij uitzicht op een groen pleintje met speeltoestellen.
Goed onderhouden woning, in 2017 de buitenkant nog volledig geschilderd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!