Helaas, dit pand is verkocht

5541 BC Reusel

Brochure

Omschrijving

Karakteristieke woning op een kavel van 1000 m² op loopafstand van het centrum.

Algemeen

Dit karakteristieke pand met veel authentieke elementen ligt aan de ‘fietsstraat’ Lensheuvel tegen het centrum van Reusel. Het pand is oorspronkelijk van ca. 1935, maar in de loop der jaren zijn er diverse verbeteringen aangebracht. De woning is op onderdelen gedateerd. Dit biedt de koper de gelegenheid om deze geheel naar eigen smaak en inzicht in te richten. Het pand en de kavel bieden hiertoe voldoende mogelijkheden.

Begane grond
Hal: de entree heeft een karakteristieke uitstraling met een houten trap, bekleed met vloerbedekking, naar de 1e verdieping en veel glas-in-loodramen rondom de voordeur. De meterkast bevindt zich eveneens in de hal en is eenvoudig maar netjes uitgevoerd met 6 groepen.

Woonkamer: vanuit de hal kom je in een Z-kamer, waar bij binnenkomst de oude originele tegelvloer in het achterste gedeelte meteen opvalt. Het voorste gedeelte van de kamer is ingericht als zithoek met een mooie kachel in een gemetselde schouw. Alle ramen (in de hele woning trouwens) zijn voorzien van een rolluiken. De achterzijde is ingericht als eetgedeelte en vanuit dit gedeelte van de kamer heb je zicht op de grote, diepe achtertuin. De kamers in het voorhuis zijn alle voorzien van houten lambrisering.

Kelder: in de achterkamer bevindt zich de toegang tot de kelder die royaal van afmeting is en een hoogte heeft van ca. 2,00 meter. De kelder is droog en is geheel betegeld en voor de nodige ventilatie is een raampje aanwezig.

Slaapkamer/hobbykamer: in de achterkamer bevindt zich tevens toegang tot een kamer, die thans als slaapkamer wordt gebruikt. Deze kan natuurlijk ook gebruikt worden als hobbykamer of kantoorruimte. Het is ook mogelijk om deze ruimte bij de kamer te trekken en op die manier een grote L-kamer te creëren.

Keuken: de keuken bevindt zich in de aanbouw. Qua afmeting is de keuken ruim, de inrichting is gedateerd, maar netjes. De originele schouw is nog aanwezig. De afmetingen geven de potentie aan, zeker in combinatie met de achterliggende bijkeuken.

Bijkeuken: achter de keuken zit de bijkeuken met een grote inbouwkast. Hier kom je vanuit de achterdeur de woning binnen en deze ruimte geeft toegang tot de badkamer en tot de bovenverdieping van de aanbouw.

Badkamer: de badkamer met toilet, wastafel en zitbad met douchevoorziening is gedateerd. Hier bevindt zich ook de boiler en aansluiting wasmachine. Deze ruimte is tot plafondhoogte betegeld.

Bovenverdieping aanbouw: via een vaste trap in de bijkeuken kun je naar de bovenverdieping. Deze ruimte kan dienen als opslagruimte, maar hier kan ook een kamer of een hobbyruimte worden gerealiseerd.

1e verdieping
Slaapkamer 1-2: er bevinden zich twee slaapkamers aan de voorzijde van de woning. Beide zijn voorzien van rolluiken. De kamers zijn ruim bemeten en één kamer is uitgerust met een inbouwkast. Ook hier zijn de bovenlichten van de ramen weer uitgevoerd met glas-in-lood.

Slaapkamer 3-4: aan de achterzijde is er één grote ruimte met daarin een separate ruimte die dienst kan doen als 4e slaapkamer. In deze ruimte is ook de cv-ketel aanwezig. Mooi zijn de in het zicht zittende authentieke balken van de dakconstructie.

Tuin/Tuinhuis: via een vrije achterom kom je in de diepe tuin van deze kavel die maar liefst 1000 m² groot is. Deze tuin is in het verleden opgedeeld in meerdere stukken die afgescheiden zijn met degelijk hekwerk. In de tuin is ook een kleine ‘berging/tuinhuis’ aanwezig. De ligging van de tuin is op het zuidwesten waardoor de tuin meer dan voldoende zonuren heeft. De tuin geeft daarnaast veel privacy.

Garage/Berging: aan de woning is een royale in spouw uitgevoerde garage/berging gebouwd. Door de grote deuren aan de voor- en achterzijde is het perceel toegankelijk voor voertuigen.

Ligging: de ligging van dit pand is werkelijk prachtig. De Lensheuvel is sinds 2015 ingericht als ‘fietsstraat’, met een verbod voor zwaar verkeer, waardoor de verkeersdrukte is afgenomen. De kavel ligt tegen het centrum van Reusel en is maar liefst 1000 m² groot. Alle voorzieningen zoals winkels, gemeentehuis en dergelijke liggen op loopafstand van deze woning.
Kenmerken

-Grote kavel (1000 m²) dichtbij het centrum van Reusel.
-Karakteristiek pand met veel authentieke elementen.
-Slaap- en badgelegenheid op de begane grond.
-De kavel ligt aan een verkeersluwe ‘fietsstraat’.
-Alle ramen in de woning zijn voorzien van rolluiken.
-Huidige woonoppervlakte is ca. 150 m².
-Boiler en Cv zijn van voor 1996.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!