Helaas, dit pand is verkocht

5541 AW Reusel

Brochure

Omschrijving

Eindwoning met de eigenschappen van een halfvrijstaande woning.

Algemeen
Deze eindwoning met vrije achterom en garage op eigen perceel ligt aan het eerste gedeelte van Den Drink in een rustige wijk. De woning heeft meer dan voldoende ruimte te bieden en de garage is zelfs groot te noemen. De nieuwe eigenaar zal deze woning zeker gaan moderniseren naar de eisen van deze tijd.

Begane grond
Via de voordeur kom je in de hal die toegang geeft tot het toilet, kelderkast, keuken, trap naar de 1e verdieping en kamer. De hal heeft wanden en plafond van stucwerk en op de vloer ligt parket.

Toilet: het toilet is plafond hoog betegeld en voorzien van een fonteintje en natuurlijke ontluchting.

Keuken: de keuken heeft veel bergruimte in de onder en boven kastjes. In de keuken is een dubbele spoelbak, magnetron, koelkast, electrische kookplaat en afzuigkap aanwezig. De vloer is voorzien van degelijk zeil en de wanden en plafond zijn van stucwerk.

Kamer: De kamer wordt gekenmerkt door grote ramen aan de voor- en achterzijde. Veel lichtinval is zodoende kenmerkend. De vloer is ook hier voorzien van pakket en de wanden en plafond zijn van stucwerk.

1e verdieping
Via de trap kom je op de hal van de eerste verdieping die toegang geeft tot de vaste trap naar de 2e verdieping, de drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1-2-3: de twee grote slaapkamers zijn gelijk van afmeting, de derde is kleiner. Ze zijn alle drie voorzien van laminaat op de vloer en behang op de wanden. Op twee kamers is een gestuct plafond aanwezig, de 3e heeft een houten plafond.
Badkamer: de badkamer heeft een bad, wastafel en toilet. Er is natuurlijke ventilatie en de wasmachine aansluiting bevindt zich eveneens op de badkamer.

2e verdieping
Via de 2e vast trap kom je op de 2e (betonnen) verdieping. De zolder is in twee delen opgesplitst. Het eerste deel is bergzolder en hier hangt de cv-ketel. Het andere deel van de zolder is te gebruiken als een royale 4e slaapkamer c.q. een hobbyruimte. Een flinke dakkapel maakt deze ruimte extra groot en zorgt voor veel lichtinval.

Tuin
De achtertuin is vrijwel volledig voorzien van straatwerk. Een royale overkapping zorgt ervoor dat je in de zomer lang buiten kunt zitten. In deze achtertuin komt ook de vrije achterom uit die langs de zijkant van het huis naar achter loopt. De tuin is aan twee kanten afgescheiden met een nette stenen muur en de achtertuin heeft erg veel privacy.

Garage/berging
Over de hele perceel breedte is een flinke garage gebouwd. Die is via de achterkant van de woning direct bereikbaar met de auto c.q. fiets. De garage is in spouw uitgevoerd en met pannen bedekt. Er is een aparte groepenkast voor elektra aanwezig. De hele garage is voorzien van een verdiepingsvloer, waardoor er in deze garage erg veel ruimte beschikbaar is.

Ligging
De woning ligt in een rustige buurt van Reusel op minder dan een kilometer van alle voorzieningen in Reusel. School en kinderopvang zelfs op minder dan 500 meter. Tegenover de woning is een grasveld aanwezig wat extra vrijheid geeft aan deze woning. In de directe omgeving is ook meer dan voldoende parkeerruimte aanwezig.

Kenmerken:
Mooie eindwoning met vrije achterom.
Grote garage/berging op eigen perceel met grote zolder.
2 vaste trappen met 2 betonnen verdiepingsvloeren.
Woning op relatief korte afstand naar de voorzieningen.
De koper moet rekening houden met werkzaamheden om deze woning aan te passen aan de vereisten van deze tijd.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!