Helaas, dit pand is verkocht

5541 VW Reusel

Brochure

Omschrijving

Karakteristieke 2 kapper gelegen op 366 M² aan de Molenberg 40 te Reusel.

Deze karakteristieke 2 kapper, met carport, garage en vrije achterom, uit 1950 staan op een ruime kavel grond van 366 m² aan de Molenberg in Reusel. De afstand tot het centrum is met 700 meter beperkt. De woning heeft op de 1e verdieping 3 slaapkamers. De inrit biedt plaats aan meerdere auto’s en geeft toegang tot de ruime garage. De koper moet rekening houden met een flinke modernisering van de woning.

Begane grond:
Van de voorkant kom je deze woning binnen in de hal, welke toegang geeft tot de trap naar de 1e verdieping en de keuken. De meterkast is in de hal aanwezig en bevat 8 groepen. Vanuit de hal loop je door naar de keuken. Het keukenblok zelf is gedateerd. De keuken geeft een fraai uitzicht op de straatzijde en aansluitend aan de keuken is een manshoge kelder aanwezig.
Vanuit de keuken kun je enerzijds naar de woonkamer. Daar is een tegelvloer aanwezig, meer dan voldoende lichtinval en een schouw met houtkachel.
Aan de andere kant kun je vanuit de keuken naar de bijkeuken. Daar is naast het toilet ook de badkamer (douche) aanwezig. In de bijkeuken is eveneens de aansluiting voor de wasmachine beschikbaar.
Vanuit de bijkeuken kun je nog doorlopen naar een royale serre die achter de woning gerealiseerd is.

1e verdieping
Via de trap komen we op de overloop van de 1e verdieping, welke toegang geeft tot de drie slaapkamers. Op de overloop is een aparte bergkast beschikbaar.
De drie slaapkamers zijn qua inrichting vrijwel identiek. Op alle kamers is een inbouwkast aanwezig, op twee slaapkamers een dakkapel en op de 3e slaapkamer twee ramen.

2e verdieping
Via een vlizotrap is er toegang tot de zolderruimte. Voor de lichtinval zijn twee dakramen gerealiseerd. Hier staat ook de cv-ketel. De zolderruimte is alleen in gebruik als opslag voor spullen die minder vaak nodig zijn.

Buitengebeuren
Een de vrij kant van de woning is een royale inrit waar meerdere auto’s op eigen grond geparkeerd kunnen worden. Achter een poort is er nog een carport en daarachter is de garage aanwezig. De garage is groot qua formaat en is door een muur verdeeld in een garagegedeelte en een berggedeelte. Over de gehele oppervlakte is een verdieping aanwezig.
Tenslotte is er een royale tuin achter de woning die volledig op het zuiden gericht is. Een prima tuin waar de koper zijn eigen sfeer in kan aanbrengen.

Kenmerken:
• Mooie rechte kavel van 366 m²
• In de woning zijn kunststof kozijnen met dubbele beglazing aanwezig.
• Mooie locatie op geringe afstand tot het centrum.
• Royale eigen inrit, carport en garage.
• Een prima woning voor de klusser of DHZ-er.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!