Helaas, dit pand is verkocht

5541 GN Reusel

Brochure

Omschrijving

Fraai onder architectuur gebouwde woning met kantoor-/praktijkruimte gelegen op 575 m² nabij bossen en winkels.

Aan de ‘ingang’ van een fraaie woonwijk ligt deze ruime vrijstaande woning annex kantoor-/praktijkruimte. Het pand is gelegen op een kavel van 575 m² en ziet uit op een groenstrook met waterpartij. De onder architectuur gebouwde woning is royaal van inhoud (ca. 750 m³) en heeft een woonoppervlakte van ruim 200 m². De woning is ideaal voor wie beroepsmatig een kantoor/praktijk aan huis wil hebben, of alle woonvoorzieningen gelijkvloers wil realiseren. De tuin is royaal en biedt veel privacy. Vanuit deze woning liggen landerijen en bossen binnen handbereik, evenals winkels en andere voorzieningen. Een plek kortom waar werk en ontspanning uitstekend te combineren zijn.

Begane grond

Hal: Via de onderhoudsvriendelijk aangelegde voortuin kom je bij de voordeur. Na de entree kun je hier meteen rechts het woongedeelte in en links naar het ‘zakelijke’ gedeelte, waardoor werk en privé optimaal te splitsen zijn. De hal geeft verder toegang tot woonkamer, keuken, toilet, meterkast (8 groepen, 2 aardlekschakelaars) en de trap naar de 1e verdieping. De kleine raampjes in de gevel geven de hal een mooie lichtinval.

Toiletruimte: deze is halfhoog betegeld, voorzien van mechanische ontluchting, een hangend toilet en een fonteintje.

Woonkamer: de royale raampartij aan de voorkant accentueert het fraaie uitzicht op de ertegenover gelegen groenstrook met waterpartij. Aan de achterzijde is eveneens een flinke raampartij aanwezig met twee openslaande deuren die toegang geven tot een overkapping aansluitend aan de woning. Huis en tuin lopen op die manier in elkaar over. De wanden en het plafond zijn voorzien van stucwerk, op de vloer ligt bamboe-parket met een lichte tint.

Tuinkamer: aansluitend aan de woonkamer is een extra kamer gerealiseerd met eveneens een vloer van bamboe-parket. De wanden van deze tuinkamer zijn nagenoeg volledig van glas, waardoor een lichte zonnige ruimte ontstaat. De ruimte is door twee schuifdeuren af te zonderen van de rest van de woonkamer. De openslaande deuren geven ook hier toegang tot de achtertuin.

Keuken: de keuken heeft eveneens een vrij zicht op de achtertuin en is royaal van afmeting. De L-keuken is voorzien van diverse apparatuur, zoals gasfornuis en vaatwasser. Naast de L-keuken is er nog een wandkast in dezelfde uitvoering met oven en koelkast. Vanuit de keuken is er directe toegang tot een bergkast en een verdiepte kelderkast voor het opbergen van spullen. De parketvloer is doorgetrokken tot in de keuken.

Bijkeuken 1 en 2: vanuit de achteringang kom je achtereenvolgens in twee afzonderlijke ‘bijkeukens’ voordat je in de keuken komt.

Bijkeuken 1 vanuit de achteringang is een royale ruimte met ingebouwde kast en voorzien van vloertegels waar een hoop spullen opgeborgen kunnen worden. De afwerking van de wanden en plafond is van stucwerk.

Bijkeuken 2 is voorzien van een aansluiting voor de wasmachine en droger. Hier hangt ook de cv-ketel (NEFIT topline HR) die jaarlijks wordt onderhouden. Hier is eveneens een stortbak met warm en koud water aanwezig. De vloeren zijn voorzien van tegels en de wanden zijn net als het plafond gestuct.

Kantoor/praktijkruimte: aan de linkerzijde van het gebouw is een zeer royale werkkamer van maar liefst 21 m², waar een bureau en vergadertafel probleemloos kunnen worden ondergebracht. De raampartij zorgt voor een lichte ruimte. De ruimte kan worden ingezet voor diverse doeleinden. Denk daarbij aan een administratiekantoor, een therapiepraktijk of een medische behandelruimte. Maar ook voor wie gelijkvloers wil wonen, liggen er tal van mogelijkheden. Ruimschoots voldoende ruimte om een slaapkamer en badkamer onder te brengen. En wie weet brengt een bezichtiging u op ideeën voor een geheel eigen bestemming.

1e verdieping

Via de trap kom je op de overloop van de 1e verdieping die toegang geeft tot de drie slaapkamers, de badkamer, het toilet en de vaste trap naar de 2e verdieping. Geen van deze vertrekken heeft schuine wanden, waardoor ze alle royaal van inhoud zijn.

Slaapkamer 1-2-3: de slaapkamers zijn qua afwerking onderling vergelijkbaar, met linoleum op de vloer en gestukte wanden en plafonds. De afmetingen verschillen van elkaar. Iedere kamer heeft voldoende lichtinval en ingebouwde kastruimte. De grootste slaapkamer geeft directe toegang tot de badkamer en kent extra opbergruimte in de vorm van vaste kasten.

Badkamer: deze royale badkamer is voorzien van een betegelde vloer en is plafondhoog betegeld. Er is natuurlijke en mechanische ventilatie aanwezig. Met een dubbele wastafel, douche, bad en designradiator is deze badkamer goed voorzien.

Toilet: op deze verdieping is een separaat toilet beschikbaar.

2e verdieping

Via opnieuw een vaste trap kom je op de 2e verdieping (eveneens betonnen verdiepingsvloer). Onder de schuine kanten van het piramidedak is opbergruimte gecreëerd. Een dakraam voorziet in de benodigde lichtinval.

Buitengebeuren

Garage: De vroegere carport is aan beide zijden voorzien van een dichte wand met daarbij een royale schuifdeur waardoor een royale garage (ca. 40m2) is gecreëerd en tevens een doorgang naar de tuin mogelijk blijft.

Tuin: de tuin achter de woning is ruim bemeten en ligt gunstig t.o.v. de zon. Achter in de tuin bevindt zich een terras en ook tegen de woning is onder de vaste overkapping een terras beschikbaar. Dus is er altijd een plaatsje in de zon dan wel de schaduw te vinden.

Kenmerken:
- Ruim perceel van 575 m² met tuin op het zuiden.
- Grote woning met ca. 750 m³ inhoud.
- Volledig isolatiepakket (vloer-dak-spouw-glas).
- Energielabel B (voorlopig).
- Hardhouten kozijnen.
- 2 betonnen verdiepingsvloeren.
- Kantoor/praktijk aan huis mogelijk.
- Vrije ligging (geen overburen) en vrije achtertuin met veel privacy rondom de woning.
- Mogelijkheid alle voorzieningen beneden te realiseren.
- Geen schuine wanden op de 1e verdieping.


Voor meer informatie kunt u mailen naar Vosters Onroerend Goed BV, info@vostersonroerendgoed.nl, of bellen met Wilfred Oostenbrink, 0622855129 . Aan onvolkomenheden in tekst en inhoud kunnen geen rechten worden ontleend. Alle aanbiedingen zijn vrijblijvend.
 
Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in om op de hoogte te blijven van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vosters Onroerend Goed BV
Wat is mijn huis waard?
Ontvang binnen twee werkdagen een gratis waardebepaling!